Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Franke FHM 604 3G TC WH E:
Основні параметри
Повний список параметрів
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні газова
Управління механічне
Кількість конфорок 4 шт
Кількість газових конфорок 4 шт
Колір білий
Грати конфорок емаль
Габарити 60 см шиника
Розміри для вбудовування 550 мм ширина
Основні
Пристрій варильна поверхня
Тип незалежна
Тип поверхні газова
Управління механічне
Споживана потужність, Вт 1000 /x1
1750 /x2
3300 /x3 (потрійна корона)
Функції
Кількість конфорок 4 шт
Кількість газових конфорок 4 шт
Фізичні
Колір білий
Грати конфорок емаль
Габарити 60 см шиника
Розміри для вбудовування 550 мм ширина
Габарити брутто
Ширина 590 мм
Висота 140 мм
Довжина 690 мм
Вага 10.68 кг
Об'єм 0.0570 м3
Гарантія
Гарантія 2 роки
Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: газова; Виконання: незалежна; Управління: механічне; Кількість конфорок: 4 шт; Колір: білий; Решітки конфорок: емаль; Габарити (ШхГ): 60
немає в наявності
Безрамковi варильнi панелi FRANKE

Сучасна кухня багатогранна. Вона функціональна, але при цьому економить місце і надає простір для спілкування та приготування їжі. Вона має стильний вигляд, а також відображає індивідуальний смак. FRANKE розробила розумні рішення для вдосконалення процесів на кухні та їхнього гармонійного інтегрування в житловий простір.

Серія Mythos FRANKE — це непідвладний часу дизайн, що поєднується з безкомпромісною якістю. Органічні кольори і лаконічні форми надають усім деталям елегантного вигляду. Широкий вибір продуктів залишає місце для індивідуальності в дизай­ні. Родзинка системи — нова високопродуктивна індукційна варильна панель потужністю до 11,1 кВт. Численні зручні функції забезпечують максимальне задоволення від приготування, як-от: об’єднання в одну велику усіх зон нагріву, функція надшвидкого нагріву, автоматичні програми приготування. Безрамкові варильні панелі також можна встановити нарівні зі стільницею, а завдяки ширині 38, 60, 80 і 90 см їх можна встановити і в будь-яку кухню незалежно від планування.

Доповнюють колекцію витяжки Mythos, доступні у двох кольорах — чорному і білому, і у двох розмірах — 60 і 90 см завширшки для більшої гнучкості в плануванні кухні. Завдяки тому, що турбіну можна обертати, вихід повітря можна направити безпосередньо у вентиляційний канал у стіні, при цьому використовувати труби і шахти вже не потрібно. Або, залишивши агрегат в початковому положенні, організувати вихід повітря у вентиляційний канал.

У кухонній системі Mythos використовуються тільки най­якісніші матеріали, передові технології та конструктивні рішення. Для тих, хто наслідує сучасні тренди, передбачено і витяжки, які монтуються в стільницю. Це може бути як висувний Downdraft, так і витяжка, яка монтується між варильними панелями і вловлює випаровування там, де воно виникає.

Великий асортимент високоякісних гранітних мийок із фраграніту або керамічних з ультраміцного Fraceram доповнює кухонну систему Mythos. Особливо привабливі керамічні мийки для монтажу під стільницю. Вони утворюють рівну поверхню зі стільницею, тому чудово підходять для кухонь з мінімалістичним дизайном.

Продукти кухонної системи Mythos завоювали низку престижних нагород. Це і є справжнім доказом неперевершеного дизайну і показником успіху.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів