Попереднє
Наступне
Технічні характеристики HP OMEN X Transceptor Backpack:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип рюкзак
Форм-фактор ноутбука 17"
Захисні функції водонепроникний матеріал
захист від ударів
Колір чорний
Основні
Тип рюкзак
У напрямку міський стиль
для поїздок
для геймерів
Форм-фактор ноутбука 17"
Відділення
Для ноутбука 43,94 см (17 ")
Дод. зовнішнє
Особливості
Ручки для перенесення 1шт.
Захисні функції водонепроникний матеріал
захист від ударів
Фізичні
Колір чорний
Вага 2390 г
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 340 мм
Висота 480 мм
Довжина 180 мм
Вага 2.45 кг
Об'єм 0.0294 м3
Тип: рюкзак; Максимальный размер: 17"; Защитные функции: водонепроникний матеріал, захист від ударів;
немає в наявності
Знаряддя для перемог

Непересічний дизайн у поєднанні з надійністю й широкими функціональними можливостями — нові аксесуари НР OMEN стануть корисними для всіх шанувальників комп’ютерних ігор.

Ігрові пристрої й аксесуари — це сегмент ринку, що невпинно зростає з кожним роком. Геймери згодні доплачувати за високотехнологічні новинки, але водночас вони — одна з найвибагливіших категорій споживачів. Зважаючи на це, лінійка аксесуарів OMEN, до складу якої увійшли миша, механічна клавіатура, навушники з мікрофоном і рюкзак для ноутбука, спрямована забезпечити користувачів ПК та ігрових ноутбуків потужними знаряддями для перемог в усіх видах комп’ютерних розваг. Власники комп’ютерів OMEN отримають навіть додаткові переваги, як-от налаштування параметрів усіх під’єднаних пристроїв у одній оболонці — OMEN Command Center.

Клавіатура HP OMEN Sequencer

Код товару: 2VN99AA

Легкий та міцний корпус із анодованого алюмінію відзначає неабияка ергономічність і швидке спрацьову­вання. Сині оптико–механічні перемикачі майже удесятеро швидші за звичайну механіку, і до того ж мають ресурс у 70 млн спрацьовувань. Чудова зручність користування додатково забезпечена завдяки окремим мультимедійним і п’яти макроклавішам, що мають можливість програмування, а також спеціальній смужці для зміни гучності звуку. Клавіатура має функцію обробки одночасно натиснутих клавіш і вбудований порт USB.

Рюкзак HP OMEN Transceptor

Код товару: 3KJ69AA

Міцне й містке сховище для ігрового ноутбука, аксесуарів і речей – OMEN Transceptor створено спеціально для мобільних геймерів. Рюкзак розраховано на ноутбук діагоналлю 17,3”. Окрім захисту від пилу, бруду й вологи, передбачено кишеню із RFID-захистом для протидії радіочастотному скануванню. Відділення для клавіатури, миші, гарнітури та ноутбука відмічено маркерами для більшої наочності. Верхня частина скручується – у такий спосіб легко відрегулювати необхідний обсяг рюкзака. Особливі магнітні застібки Fidlock зручно відкривати навіть однією рукою.

Миша HP OMEN Reactor

Код товару: 2VP02AA

Блискавичний аргумент в онлайн-баталіях – футуристична миша для правої руки, що має досконалі характеристики. OMEN Reactor характеризує неабияка зручність: миша має шість клавіш, які можна програмувати, опору для великого пальця, і найголовніше – можливість власноруч налаштувати індивідуальне положення, у якому мишу тримати зручніше. Новітня технологія виявлення світлових променів, що поєднана з оптико-механічним перемиканням зменшує час відгуку до 0,2 мс. Сенсор із роздільною здатністю 16 000 dpi, швидкість 400 ips, прискорення 50 g забезпечують вивірені рухи для точного прицілювання. Кабель відзначає спеціальне металеве покриття, що протидіє утворенню заломів і скручуванню. RGB-підсвічування можна налаштувати відповідно до побажань користувача.

Ігрова гарнітура HP OMEN Mindframe

Код товару: 3XT27AA

Повна готовність до тривалих ігрових сесій – OMEN Mindframe відтворює віртуальний об’ємний звук 7.1 і має технологію FrostCap для активного охолодження чашок навушників під час користування. Амбушюри виготовлено із високотехнологічної спортивної тканини, що пропускає повітря, і яка відводить тепло й вологу. Чашку навушників обладнано регулятором для швидкої зміни рівня гучності, не відволікаючись від гри. Односпрямований мікрофон відзначає функція зменшення шуму, він автоматично вимикається після складання. До того ж мікрофон передбачає можливість чути свій голос у динаміках у режимі реального часу – тобто забезпечує ефект повного занурення у гру без необхідності гучно перемовлятися з друзями по команді.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів