Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Black Mars [AR2015SK]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ніж кухонний
Матеріал леза нержавіюча сталь /3Cr13
Матеріал рукоятки пластик
Колір рукоятки чорний
Довжина ножа 33 см
Довжина леза 20 см
Основні
Тип ніж кухонний
Характеристики ножів
Матеріал леза нержавіюча сталь /3Cr13
Матеріал рукоятки пластик
Колір рукоятки чорний
Довжина ножа 33 см
Довжина леза 20 см
Призначення ножа (довжина леза)
Для хліба
Додатково
Можна мити в посудомийній машині
Габарити брутто
Ширина 90 мм
Висота 30 мм
Довжина 390 мм
Вага 0.15 кг
Об'єм 0.0011 м3
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Лезо ножа виготовлено з нержавіючої сталі 3CR13 з покриттям чорного кольору, а ручка з міцного пластику.
немає в наявності
Гострі ідеї ARDESTO для ощадливих кухарів

Як не розгубитися з-поміж розмаїття кухонних ножів? Як вибрати потрібний і не переплатити зайвого? Найбільш раціональний і стильний варіант – ножі бренда ARDESTO.

Леза ножів ARDESTO виготовлено з високо­якісної нержавіючої сталі 3Cr13 та 2Cr13. Завдяки цьому вони міцні, чудово ріжуть і довго залишаються гострими. Сталь 3Cr13 можна віднести до середнього цінового сегмента: виготовлені з неї леза не піддаються корозії, але лише за умови правильного догляду. Не можна залишати ріжучу частину мокрою. Ножі потрібно мити вручну й витирати насухо. Загалом ця порада стосується всіх ножів, навіть якщо ті виготовлено з найдорожчих видів сталі.

Завдяки стильному дизайну ножі ARDESTO стануть прикрасою будь-якої кухні. Їхні ергономічні ручки подарують відчутний комфорт, щоби руки користувачів не ­втомлювались. За потреби ножі можна придбати в комплекті з блоком для зберігання.

Набір ножів ARDESTO Black Mars, 6 предметів, нерж. сталь, бамбуковий блок

Щоби правильно вибрати собі кухонного помічника, важливо знати про особливості різних видів і форм ножів. Кухарський ніж, або шеф-ніж, доволі довгий і має широке лезо. Ним зручно нарізати як овочі та фрукти, так і м’ясо та рибу. Професіоналу він може замінити всі інші види ножів, але щоби використовувати лише його, потрібно мати гарні навички нарізання та стежити за безпекою своїх рук.

Слайсерним ножем дуже зручно нарізати рибу чи м’ясо на тоненькі шматочки та видаляти з них кістки. Проте його важко використовувати для дуже твердих продуктів.

Щоби свіжоспечений хліб не розкришився, а скибочки були тонкими й рівними, варто мати спеціальний ніж для хліба. Його хвилясте лезо легко прорізає хрустку скоринку й не змінює при цьому форму хлібини задля рівномірного нарізання.

Назва універсального ножа говорить сама за себе: ним можна нарізати все, що завгодно. Такий точно є на кожній кухні. Та через його невеликий розмір для дуже твердих чи м’яких продуктів, а також для обробки м’яса, краще використовувати інші типи ножів.

Ніж для овочів — маленький та зручний. Він надійно лежить в руці, ним зручно чистити овочі та фрукти чи виконувати інші «ювелірні» завдання.

Кухонний ніж для овочів ARDESTO Black Mars, 19 см, чорний, нерж. сталь, пластик

Кухонний ніж ARDESTO Black Mars, 22,8 см, чорний, нерж. сталь, пластик

Кухонний ніж ARDESTO Black Mars, 33 см, чорний, нерж. сталь, пластик

Ніж для хліба ARDESTO Black Mars, 33 см, чорний, нерж. сталь, пластик

Кухарський ніж ARDESTO Black Mars, 33 см, чорний, нерж. сталь, пластик

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів