Попереднє
Наступне
Під час швидкої і глибокої заморозки температура у відділенні FAST FREEZE температура опускається до -20 ° C. Під час заморозки при такій температурі кристали льоду в клітинах заморажіваемо продукту не встигають сформуватися. При розморожуванні разом з кристалами льоду з продукту виводитися велика частина корисних харчових речовин. Крім того заморожуючи в відділенні FAST FREEZE продукти відмінно зберігають харчові речовини, смак і колір.
немає в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Додати посилання до SNAIGE F27SM-T10001:
Тип посилання:
Посилання:
Опис посилання
Коментар:
Усі поля помічені зірочкою обов`язкові для заповнення
Натискаючи “відправити” ви надаєте згоду на обробку персональних даних
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів