Microsoft Windows 10 Home [32-bit/64-bit All Languages (електронний ключ)]

код товару: KW9-00265
Технічні характеристики Microsoft Windows 10 Home [32-bit/64-bit All Languages (електронний ключ)]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа MS Windows
Версія Windows 10
Розрядність 32 і 64-розрядні
Мова застосунку Багатомовна версія
Тип Електронний ключ
Основні характеристики
Платформа MS Windows
Версія Windows 10
Розрядність 32 і 64-розрядні
Мова застосунку Багатомовна версія
Тип Електронний ключ
Версія Windows Домашня
Системні вимоги
Процесор 1 ГГц
ОЗУ для 32-розрядних систем 1 ГБ
ОЗУ для 64-розрядних систем 2 ГБ
Простір на HDD 20 ГБ
Графічний адаптер Microsoft DirectX 9
WDDM
Додаткові вимоги дозвіл екрану 800 х 600 або вище
необхідно прийняти умови ліцензійної угоди
Microsoft Windows 10 - нова операційна система для широкого набору пристроїв: ПК, серверів, телевізорів, планшетів і смартфонів. Перевагою даної ОС є те, що користувачі ліцензійних Windows 7, 8 і 8.1 можуть безкоштовно оновити систему до Windows 10 протягом першого року після її виходу. Windows 10 Home - орієнтована на звичайних користувачів. Стандартна версія системи для PC, планшетів і «трансформерів» . Вона дозволить виконувати широкий перелік повсякденних завдань.
немає в наявності
Додаткова інформація:

Windows 10 настільки звична і зручна, що ви відчуєте себе фахівцем. Меню «Пуск» повернулося в розширеному вигляді, крім того, ми спростили доступ до ваших закріплених додатків і обраному. Ця система швидше запускається і відновлює роботу, має вбудовані функції забезпечення безпеки для захисту вас і ваших даних, а також розрахована на роботу з вже наявними у вас програмним забезпеченням та обладнанням. Вона об'єднує в собі сильні сторони Windows 8 і Windows 7.

Інтернет працює на вас. Windows 10 поставляється з Microsoft Edge - повністю оновленим браузером, який орієнтований на зручність роботи в мережі. Пишіть або вводьте замітки прямо на веб-сторінках і обмінюйтеся ними з іншими користувачами, читайте статті, не відволікаючись на сторонні фактори, і зберігайте матеріали, що сподобалися для подальшого використання. Включивши Кортану, ви отримаєте можливість оперативно виконувати інші типові дії, такі як бронювання і перегляд оглядів, при цьому вам не потрібно переходити на інші сторінки.

Багатозадачність дозволяє робити справи набагато швидше. Легко прикріплюйте до чотирьох додатків і переглядайте всі і відразу. Ви можете навіть створювати віртуальні робочі столи, якщо вам не вистачає місця або хочеться об'єднати ваші справи по проектам.

Магазин Windows - додатки вже чекають вас. Представляємо новий Магазин Windows, уніфікує процедуру здійснення покупок на всіх пристроях під управлінням Windows 10. Переглядайте асортимент на комп'ютері, телефоні або планшеті і придбайте цифровий вміст, в тому числі програми, ігри, музику, фільми і телепрограми.

Це сама персональна версія Windows на сьогоднішній день. Налаштуйте меню «Пуск», закріплюючи практично що завгодно, включаючи додатки, друзів і плейлисти. Так вони завжди будуть з вами. А подивившись на живі плитки ви відразу дізнаєтеся головні події - навіть не відкриваючи програми.

Найзручніше пристрій - то, яким ви користуєтеся прямо зараз. Continuum - це унікальна технологія, яка дозволяє вашим додаткам працювати однаково добре на будь-яких пристроях. На комп'ютерах 2в1 екран можна налаштувати для роботи як з сенсорним управлінням, так і з клавіатурою і мишкою.

Класні додатки - вже в комплекті. У Windows 10 вбудовано безліч чудових додатків, таких як «Карти», «Фотографії», «Пошта і календар», «Музика» і «Фільми та телепередачі».

Порівняння можливостей Windows 10 Home і Pro:

 

Можливості

Home

Pro

Microsoft Edge. Новий браузер, який підтримує ваш стиль роботи в Інтернеті.

X

X

Кілька робочих столів і режим Snap1. Створення декількох робочих столів і прикріплення чотирьох додатків на одному екрані.

X

X

One Drive. Безкоштовне онлайн-сховище для фотографій і файлів.

X

X

Приєднання до домену або Azure Active Directory. Просте підключення до мережі компанії або навчального закладу.  

X

BitLocker2. Захист даних за допомогою поліпшеної технології шифрування і управління безпекою.  

X

Віддалений робочий стіл. Доступ до робочого комп'ютера з будинку або в дорозі.  

X

Hyper-V3Створення і запуск віртуальних машин.  

X

Портал Магазину Windows для бізнесу та приватний каталог. Створення власного розділу компанії в Магазині Windows для доступу до корпоративних додатків.  

X

1. Число додатків, яке можна прикріпити, залежить від мінімального дозволу, необхідного для застосування.
2. Для BitLocker потрібно довірений платформний модуль (TPM) 1.2, TPM 2.0 або USB флеш-пам'яті.
3. Для Hyper-V на клієнті потрібно 64-розрядний з підтримкою трансляції адрес другого рівня (SLAT) і додатково 2 ГБ ОЗУ.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів