Головна - Споживчі товари і електроніка - Світловий декор та ілюмінація - Twinkly - Smart LED налаштована Гірлянда Twinkly Strings RGBW 50, Gen II, на ялинковому віночку, діаметр 60 см, кабель зелений

Smart LED налаштована Гірлянда Twinkly Strings RGBW 50, Gen II, на ялинковому віночку, діаметр 60 см, кабель зелений

код товару: TWR050SPP-BEU
Попереднє
Наступне
Гірлянда Twinkly Strings RGBW 50 - готове рішення прямо з коробки. Це штучна ялинкова гірлянда у вигляді різдвяного вінка на якому вже розташовано та налаштовано основне - світлодіодну гірлянду Twinkly RGBW. Каркасом віночку слугує надійна металева основа з двома дротовими кільцями. Гірлянду вплетено в віночок так, що її зелений дріт майже непомітний. Підвісьте віночоо та увімкніть гірлянду на ньому (не викидайте коробку, вона знадобиться для зберігання віночку). ГірляндаTwinkly RGBW мають особливий статус посеред інших гірлянд Twinkly. Twinkly RGBW називаються спеціальним виданням (Special Edition), оскільки вони поєднують найкраще з обох типів світлодіодів: повний спектр 16 000 000 кольорів RGB світлодіодів + вінтажні тепло та холодні білі тони.
немає в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Додати посилання до Smart LED налаштована Гірлянда Twinkly Strings RGBW 50, Gen II, на ялинковому віночку, діаметр 60 см, кабель зелений:
Тип посилання:
Посилання:
Опис посилання
Коментар:
Усі поля помічені зірочкою обов`язкові для заповнення
Натискаючи “відправити” ви надаєте згоду на обробку персональних даних
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів