Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Cherry Xtrfy TKL RGB Kailh Red [Ukr-Ru, Black]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Кількість клавіш 88 шт
Основні
Тип клавіатури Механічні
Підключення дротова
Інтерфейс підключення USB
Формат Геймерські
Довжина кабеля 2 м в обплетенні з тканини
Тип перемикачів Kailh Red RGB
Кількість клавіш 88 шт
Кількість додаткових клавіш 2 шт / налаштування підсвітки, контроль мультимедіа
Підсвічування RGB, 16,8 мільйонів кольорів
Особливості
Колір букв кирилиці червоний
Колір клавіш чорний
Додатково
Особливості RGB підсвічування
N-Key Rollover (повний)
Anti-Ghosting (100%)
Фізичні
Колір чорний
Вага 1250 г
Габарити ( ВxШxГ ) 141 х 356 х 39 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 400 мм
Висота 190 мм
Довжина 70 мм
Вага 1.34 кг
Об'єм 0.0053 м3
K4 створений, щоб забезпечити тривалу продуктивність на найвищому рівні змагальної гри. Завдяки металевій пластині, посиленій друкованій платі і корпусу, а також високоміцних клавішним перемикачів, ви не залишите нічого випадкового. Шести зонна настройка кольору. Численні ефекти підсвічування і друку. K4 оснащений ефектним RGB-освітленням з використанням підвищених DIP-світлодіодів для чіткого висвітлення кожної клавіші. Перемикайте настройки і світлодіодні режими на льоту і попрощайтеся з громіздким програмним забезпеченням. Всі настройки проводяться прямо на клавіатурі.
немає в наявності
КЛАВИАТУРА ПРО РІВНЯ.

Дана модель - це основа наших клавіатур-переможців. K4 має те, що вам потрібно, щоб поліпшити свою гру. Продуктивність на вищому рівні. Ніяких виправдань. Ти готовий!

TENKEYLESS.

Мінімалістичний вид на вашому столі. Зручний розмір для транспортування. K4 TKL - це компактна версія K4. Така ж міцна. Така ж швидка. Тільки поменше.

МЕХАНІЧНІ ПЕРЕМИКАЧІ, схвалених ПРОФІ.

Схвалені елітними геймерами професійні клавіатури Xtrfy оснащені червоними механічними перемикачами. Легкий дотик, більш швидке спрацьовування і термін служби 70 мільйонів натискань клавіш.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ ТОЧНІСТЬ ДЛЯ РЕАКЦІЇ ЗА ДОЛІ СЕКУНДИ.

Частота 1000 Гц дозволяє миттєво реєструвати кожне натискання клавіші, а повний N-key rollover означає нуль пропущених натискань клавіш - незалежно від того, скільки ви натискаєте одночасно.

ФАНТАСТИЧНІ RGB світлодіодів.

Шести зонна настройка кольору. Численні ефекти підсвічування і друку. Модель K4 оснащена ефектним RGB-освітленням з використанням підвищених DIP-світлодіодів для чіткого висвітлення кожної клавіші.

NO SOFTWARE. NO HASSLE.

Перемикайте настройки і світлодіодні режими на льоту і попрощайтеся з громіздким програмним забезпеченням. Всі настройки проводяться прямо на клавіатурі.

МІЦНІСТЬ найвищому рівні.

Модель K4 створена, щоб забезпечити тривалу продуктивність на найвищому рівні під час гри. Завдяки металевій пластині, посиленою друкованій платі і корпусу, а також високоміцних клавішних перемикачів, ви не залишите нічого на волю випадку.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів