Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для догляду за будинком і одягом - Праски та прасувальні системи - Праски - Tefal - Праска Ultragliss Plus, 2800Вт, 270мл, паровий удар -260гр, постійна пара - 50гр, керам. підошва, бордово-сірий

Tefal Праска Ultragliss Plus, 2800Вт, 270мл, паровий удар -260гр, постійна пара - 50гр, керам. підошва, бордово-сірий

код товару: FV6840E0
Попереднє
Наступне
Подаруйте вашим речам якісну турботу з праскою Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus. Завдяки потужності 2800 Вт праска швидко нагрівається, створює постійний пар 50 г/хв і паровий удар 260 г/хв для розгладження найстійкіших складок. Підошва Durilium Airglide захищена від подряпин і гарантує легке і швидке ковзання праски по тканині. Парові отвори розташовані по всій поверхні підошви і забезпечують максимальний розподіл пари для більш ефективного прасування. Знімний колектор полегшує очищення праски від накипу і підтримує його високу продуктивність надовго. Функція автоматичного відключення гарантує повну безпеку під час прасування.
2599 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Додати посилання до Tefal Праска Ultragliss Plus, 2800Вт, 270мл, паровий удар -260гр, постійна пара - 50гр, керам. підошва, бордово-сірий:
Тип посилання:
Посилання:
Опис посилання
Коментар:
Усі поля помічені зірочкою обов`язкові для заповнення
Натискаючи “відправити” ви надаєте згоду на обробку персональних даних
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів