Super Mario 3D All-Stars (Switch)

код товару: 45496426651
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Super Mario 3D All-Stars (Switch):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Arcade
Видавець Nintendo
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Основні
Платформа Nintendo Switch
Носій Картридж
Жанр Arcade
Розробник Nintendo
Видавець Nintendo
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Додатково
Розмір коробки 10 х 170 х 100 мм
Вага 50 г
Параметри упаковки
Ширина 100 мм
Висота 10 мм
Довжина 170 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0002 м3
ТРИ ГРИ В ОДНІЙ зірковій колекції! Відкрийте три грандіозних 3D-пригоди Маріо в Super Mario 3D All-Stars для Nintendo Switch! Цей особливий набір містить гри Super Mario 64, Super Mario Sunshine і Super Mario Galaxy. Всі вони оптимізовані для Nintendo Switch і включають оновлену HD-графіку, підтримку Joy-Con, а також музичний плеєр з саундтреком з усіх трьох ігор!
немає в наявності
Гра Super Mario 64 стала яскравим дебютом Маріо в тривимірному світі, і всі наступні 3D-пригоди Маріо успадкували що використовується тут класичну схему управління. Відскакують від стін, робіть сальто назад і навіть літайте, поки ви досліджуєте картини в замку принцеси Піч, щоб зібрати зірки сили і зупинити Боузер!

Пора на пляж з Супер Маріо Суншин! Разом з друзями Маріо відправляється загоряти і купатися на прекрасний тропічний острів Дельфіно. В дорозі він знайомиться з ЛІВВ, і тепер йому належить розкрити масштабну змову і вивести на чисту воду головного лиходія. За допомогою свого нового друга Маріо зможе подорожувати по різних світах, вдаючись до унікальних способів пересування!

Маріо відправляється в міжгалактичний подорож Маріо Галаксі, щоб допомогти Розалін і врятувати принцесу Піч від підступів Боузер астрономічного масштабу. Забудьте про гравітації і стрибайте з планети на планету з додатковим управлінням рухом або передайте контролер Joy-Con одного і грайте разом в режимі Co-Star Mode!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів