ARDESTO Чашка Bagheria, 360 мл , Grey, кераміка

код товару: AR2936GRE
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Чашка Bagheria, 360 мл , Grey, кераміка:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип чашка
Кількість предметів 1 шт
Об`єм 360 мл
Матеріал кам’яна кераміка
Основне
Тип чашка
Серія Bagheria
Кількість предметів 1 шт
Об`єм 360 мл
Матеріал кам’яна кераміка
Використання у НВЧ
Додаткове
Колір сірий
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 100 мм
Довжина 80 мм
Вага 0.36 кг
Об'єм 0.0010 м3
Чашка Ardesto серії Bagheria сірого кольору об’ємом 360 мл. Виготовлена зі 100% екологічно чистої кераміки. Підходить для використання в мікрохвильовій печі. Не підходить для миття у посудомийній машині.
немає в наявності
Керамічний посуд ARDESTO для особливої атмосфери

Використання стильного сучасного посуду ARDESTO в сервіруванні – найкраща ознака гостинності. Коли хочеться створити особливу атмосферу, варто ретельно продумати зокрема сервірування столу, частиною якого є посуд й столові прибори.

Вишукані кольори

Традиційно для сервірування використовують яскраві кольори та класичний білий. Керамічний посуд ARDESTO чудово підходить для сервірування як святкового, так і щоденного столу. Кольори, які гармонійно комбінуються між собою та дають змогу створювати різні варіанти кольорових поєднань.

Кольорова кераміка користується величезною популярністю в споживачів. Такий посуд має яскравий дизайн і вражає своєю вишуканістю.

Тренд на все натуральне

Як відомо, керамічний посуд виготовляють зі спеціального різновиду глини. А глиняний посуд людство використовує з давніх часів. Незважаючи на широкий вибір сучасних матеріалів, кераміка залишається серед фаворитів. Що ж робить її такою особливою?

Кераміка – це на 100 % екологічно чистий матеріал, що під час нагрівання не виділяє жодних шкідливих сполук і не вступає в хімічні реакції. А це означає, що подані в такому посуді страви повністю безпечні для здоров’я.

Переваги кераміки

Важлива перевага кераміки – вона нагрівається плавно та рівномірно, а тому дуже довго утримує тепло. Якщо налити в глибоку керамічну тарілку суп, він залишатиметься гарячим набагато довше, ніж у звичайній тарілці. До того ж кераміка може витримувати високі температури (до 450 °C). У такому посуді без жодних обмежень можна розігрівати їжу як у духовій шафі, так і в мікрохвильовій печі.

Кераміка легко миється в теплій воді з використанням мийного засобу. Завдяки глазурованій поверхні вона швидко сохне, а на поверхні не залишаються розводи або плями. До посудомийної машини її теж можна завантажити – жодної шкоди ані для посуду, ані для пристрою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів