Fiskars Кухонний ніж для м'яса Special Edition, 21 см

код товару: 1062925
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fiskars Кухонний ніж для м'яса Special Edition, 21 см:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ніж кухонний
Тип леза штампований
Тип кріплення рукоятки цільне лиття
Матеріал леза нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки сантопрен
Колір рукоятки чорний
Колір леза нержавіюча сталь
Довжина ножа 21 см
Особливості Ергономічна форма рукоятки
Конусова заточка ножа
Основні
Тип ніж кухонний
Характеристики ножів
Тип леза штампований
Тип кріплення рукоятки цільне лиття
Матеріал леза нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки сантопрен
Колір рукоятки чорний
Колір леза нержавіюча сталь
Довжина ножа 21 см
Додатково
Особливості Ергономічна форма рукоятки
Конусова заточка ножа
Можна мити в посудомийній машині
Габарити брутто
Ширина 440 мм
Висота 30 мм
Довжина 90 мм
Вага 0.13 кг
Об'єм 0.0012 м3
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Ніж для м'яса. Довжина – 21 см. Матеріал леза - Японська нержавіюча сталь. Товщина сталі – 1.7 мм.
немає в наявності
Fiskars Special Edition. Досконалість кожного зрізу

Лінійка Special Edition складається з найбільш затребуваних у повсякденному використанні ножів для легкого і якісного подрібнення різноманітних продуктів.

Для тих, хто шукає зручні та прості інструменти для повсякденного приготування, ножі Fiskars Special Edition — оптимальне рішення, адже гарантують безпечне та якісне різання. Ергономічні та легкі вироби прості щодо догляду та подарують насолоду кожною миттю приготування улюблених страв.

Лінійка Special Edition: ножі з удосконаленої японської сталі 420J2

Ножі серії Special Edition є втіленням якості та інноваційних технологій. Їх виготовлено з японської нержавіючої сталі 420J2, яка є удосконаленою версією м’якої нержавіючої сталі 420 через збільшений вміст вуглецю й інших елементів, які легують. Специфічна структура матеріалу зумовлює стійкість ножів до корозії за збереження достатньої твердості. Цього дося­гають завдяки оптимальному балансу вуглецю та хрому в сталі, гарантуючи жорсткість лез (здатність гнутися без ламання).

Сталь 420J2 вирізняється простотою заточування, має твердість HRC53-55 за шкалою Роквела — запорука тривалого й ефективного слугування. Однак м’якість сталі робить леза чутливими до подряпин. Головна перевага ножів Special Edition полягає в конусному заточуванні, що починається з середини леза, а не з початку.

Завдяки цим особливостям ножі лінійки Special Edition не лише мають стильний вигляд, але й слугують надійним інструментом, який вдало поєднує якість і функціональність.

Бездоганний дует дизайну та ергономіки

Ножі лінійки Special Edition вирізняються сучасним дизай­ном і ергономікою. З огляду на спосіб виготовлення (лиття під високим тиском), пластикове руків’я надійно закріплено на хвостовику, зумовлюючи міцне з’єднання. Застосований пластик Santoprene стійкий до миття в посудомийній машині, а разом із довгим ергономічним руків’ям, яке комфортно лежить у руці, отримано вдале поєднання зручності та якості. Протибактеріальний матеріал руків’я забезпечує надійне зчеплення, а захисник пальця унеможливлює зісковзування на лезо.

Ножі лінійки Special Edition є вдалим поєднанням зручності та якості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів