Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Іграшковий транспорт - Spidey - Машинка транспортер Feature Vehicle Spidey Transporter

Spidey Машинка транспортер Feature Vehicle Spidey Transporter

код товару: SNF0051
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Spidey Машинка транспортер Feature Vehicle Spidey Transporter:
Основні параметри
Повний список параметрів
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Тип наземний транспорт
Вид транспортер
Вікова група 3+
Матеріал пластик
Основні
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Тип наземний транспорт
Вид транспортер
Вікова група 3+
Фізичні
Колір червоний
синій
Матеріал пластик
Габарити брутто
Ширина 440 мм
Висота 160 мм
Довжина 280 мм
Вага 1.24 кг
Об'єм 0.0197 м3
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Spidey Web Transporter - транспортний засіб зі світлом та звуком! Цей дивовижний веб-транспортер має 12 зон дій, включаючи додатковий бонус у вигляді двох мініатюрних машинок, що йдуть у комплекті з транспортним засобом: Spidey та Miles Morales.
3099 грн*
немає в наявності
Запустіть Spidey або Майлза Моралесас передньої рампи, щоб розпочати свою місію. Задні та передні двері складаються, щоб можна було виїжджати та заїжджати у Web Transporter. Підніміть або опустіть важіль, щоб переміщати ліфт вгору та вниз, а також увімкнути світло та звук! Відкрийте двері кабіни, щоб побачити Trace-E на сидінні водія! Бічні двері складаються, щоб відкрити доступ до ліфта, а також усередину самого транспортера. Є навіть вертолітний майданчик із підсвічуванням! Хоча Marvel's Spidey And His Amazing Friends Web Transporter Feature Vehicle поставляється з двома дивовижними мініатюрними іграшками, він може зберігатися до 12 штук. Додаткові міні-автомобілі продаються окремо.
Marvel's Spidey and His Amazing Friends. Зберiть їх усiх!

За мотивами популярного мультсеріалу Marvel «Спайді та його друзі» відома Jazwares виготовляє ліцензійні іграшки для дітей.

У Marvel's Spidey and His Amazing Friends йдеться про пригоди супергероя Спайді та всіх його друзів! Головні герої – Спайді, Павук-привид і Майлз Моралес – мають надзвичайні павукові здібності: повзання по стінах, павукове чуття, надприродну силу тощо! Але в повсякденному житті, як звичайні діти, вони відомі як Пітер, Гвен і Майлз. Цих трьох об’єднує міцна дружба, саме тому вони є чудовою командою, яка вирушає назустріч пригодам, допомагаючи мешканцям міста. На своєму шляху герої зустрі­чають як друзів, так і ворогів. Мультсеріал, орієнтований на дошкільнят та їхні родини, демонструє важливість командної роботи та допомоги іншим, а також висвітлює теми дружби, спів­праці та розв’язання проблем.

Машинка Spidey Blind Mini Vehicles

Код товару: SNF0045

Машинка-сюрприз! Колесіть містом у перервах між захопливими пригодами в мініавтомобілях улюблених героїв або лиходіїв із мульт­серіалу «Спайді та його друзі». В асортименті є 6 видів машинок і такі герої: Спайді, Майлз Моралес, Павук-привид, Залізна Людина, Пісочна Людина та Халк. Збирайте їх усіх!

  • У комплекті: машинка із серії Blind Mini Vehicles × 1 шт.
  • Рекомендований вік 3+

Іграшка-бризкалка Spidey Bath Squirters Single pack

Коди товарів: SNF0220, SNF0221, SNF0222

Бризкалка Miles Morales – іграшка, що перетворить звичайне купання на веселу гру. Вона розроблена за мотивами всесвітньо відомого мультсеріалу «Спайді та його друзі», завдяки їй діти насолоджуватимуться водними пригодами улюблених героїв. Іграшка-бризкалка виготовлена з безпечних і зносостійких матеріалів, призначених для використання у воді. Крім того, вона не тільки розважає, а і сприяє розвитку моторики та координації рухів.

  • Висота іграшок 10 см
  • Рекомендований вік 2+

М’яка іграшка Spidey Little Plush

Коди товарів: SNF0002, SNF0003, SNF0004, SNF0083, SNF0100

Яскраві м’які іграшки із колекції Spidey детально відтворюють зовнішність вибраного персонажа. У колекції Little Plush є різні види плюшевих героїв, кожен із яких заввишки 20 см, – зберіть їх усіх! Ліцензійний герой стане чудовим подарунком для шанувальників пригод «Спайді та його друзів».

  • Висота іграшок 20 см
  • Матеріал плюш
  • Рекомендований вік 1+

Машинка інерційна Spidey Pull Back Vehicle Spidey «Спайді»

Код товару: SNF0015

Влаштувати справжні перегони в стилі драг-рейсинг допоможуть інерційні машинки Spidey! Коли машинка набирає швидкість – передня вісь підіймається.

Особливості: інерційна машинка, підйомна передня вісь, вбудована фігурка.

  • У комплекті: машинка Pull Back Spidey × 1 шт.
  • Рекомендований вік 3+

Машинка Spidey Feature Vehicle 2 in 1 Spidey Stealth Strike Vehicle

Код товару: SNF0019

Спайді поспішає на допомогу! Відтворення культових сцен та улюблених моментів із нового популярного мультсеріалу за допомогою автомобіля Web Strike 2 в 1 – суцільне задоволення! Ця забавка має два режими гри: Web Strike Vehicle та Web Strike Cycle. Натиснувши на спойлер, можна спостерігати, як мотоцикл Spidey Cycle вилітає з машини – ще більше пригод!

  • У комплекті: автомобіль Web Strike Vehicle × 1 шт.; мотоцикл Web Strike Cycle × 1 шт.
  • Рекомендований вік 3+

Машинка на р/к Spidey Remote Control Vehicle Spidey RC Vehicle

Код товару: SNF0023

Врум, врум! Доброзичливий сусід, Спайді, тут! Усі люблять героїв мультсеріалу, особливо коли вони їздять в автомобілях. Spidey повернувся до справи, і тепер він має нові круті колеса для нескінченних пригод. Гра з машинкою дарує дітлахам суцільне задоволення, а все завдяки інтуїтивно зрозумілому пульту дистан­ційного керування – здійснювати неймовірні маневри легко як ніколи! Спайді стане новою улюбленою іграшковою машинкою маленького фаната мультсеріалу, до того ж фігурка супергероя вбудована в автомобіль!

  • У комплекті: машинка Spidey Web Crawler RC × 1 шт.; пульт дистанційного керування × 1 шт.
  • Живлення автомобіля 3 × АА (немає в комплекті)
  • Живлення пульта 2 × ААА (немає в комплекті)
  • Радіус дії сигналу 10 м
  • Рекомендований вік 3+

Машинка Spidey Deluxe Feature Vehicle Web Spinning Hauler «Павутинний тягач»

Код товару: SNF0081

Врятувати місто допоможе команда Spidey та їхня дивовижна вантажівка, що наводить жах на всіх поганців. Приєднуйтеся до Спайді, Павука-привида та Майлза Моралеса, які полюють на поганих хлопців, керуючи потужною вантажівкою, що трансформується! Спайді сідає за кермо, а Павук-привид і Майлз керують двома павутинними бластерами. За допомогою обертання кільця, що вбудовано в задній частині вантажівки, Павук-привид або Майлз Моралес опиняться на даху зі своїми павутинними бластерами. Натиснувши кнопку на кожному пусковому пристрої, можна стріляти павутиною в будь-якого лиходія, а повернувши кільце із циферблатом до символа Spidey, зачиняєть­ся дах вантажівки і Spidey продовжує переслідування. Завдяки машинці-тягачеві діти із задоволенням створять свою власну пригоду.

У великій вантажівці їдуть три герої: Спайді, Майлз Моралес і Павук-привид. Також конструкцією іграшки передбачено механічний ліфт, за допомогою якого на даху авто опиняється двоє друзів зі своїми бластерами, що стріляють іграшковою павутиною.

  • У комплекті: вантажівка Spidey Deluxe Feature Vehicle Web Spinning Hauler × 1 шт., іграшкові дротики × 3 шт., інструкція
  • Рекомендований вік 3+

Машинка-транспортер Spidey Feature Vehicle Spidey Transporter

Код товару: SNF0051

Spidey Transporter – іграшка зі світловими та звуковими ефектами. Цей дивовижний транспортер має 12 ігрових зон. Ба більше, є додатковий бонус – дві мініатюрні машинки на додачу до іграшкового набору: Spidey та Miles Morales. Запустіть Спайді або Майлза з передньої рампи й починайте свою місію.

Задні та передні двері складані, щоби можна було виїжджати та заїжджати у Transporter. Піднімаючи або опускаючи важіль, переміщається ліфт вгору та вниз, а також вмикаються світло та звук.

Відчинивши двері кабіни можна побачити Trace-E на сидінні водія. Бічні двері складаються, надаю­чи доступ до ліфта, а також всередину власне машини. Є навіть вертолітний майданчик із підсвічуванням! Хоча Spidey Transporter і постачають із двома дивовижними мініа­тюрними іграшками, у ньому вдасться розмістити аж до 12 друзів. Додаткові надзвичайні мініавтомобілі можна придбати окремо.

  • У комплекті: машинка-транспортер Spidey Transporter × 1 шт., мінімашинка Mini Vehicles Miles Morales × 1 шт., мінімашинка Mini Vehicles Spidey × 1 шт., демонстраційні батарейки (3 × ААА)
  • Рекомендований вік 3+
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів