Тип пристрою | блендер |
Потужність | 800 Вт |
Функції | колка льоду |
режим смузі | |
Насадки | скребковий бітер |
Колір | білий |
Тип пристрою | блендер |
Потужність | 800 Вт |
Функції | колка льоду |
режим смузі | |
Насадки | скребковий бітер |
Матеріал чаші блендера | скло |
Матеріал насадок | нержавіюча сталь |
Розміри (ШхВхГ) | 18.6 х 20 х 42.5 см |
Колір | білий |
Вага | 3.3 кг |
Ширина | 250 мм |
Висота | 350 мм |
Довжина | 380 мм |
Вага | 4.55 кг |
Об'єм | 0.0333 м3 |
Гарантія | 36 місяців |
Подрібнення до 250 г льоду за один раз!
Подрібнення фруктів та овочів до однорідної текстури
Насолоджуйтесь смачними та корисними фруктовими та овочевими смузі! Поєднання чотирьох ребер на внутрішній поверхні чаші та леза зубчастої форми динамічно перемішують їжу та забезпечують рівномірне подрібнення твердих і дрібних інгредієнтів.
Унікальне лезо і двигун потужністю 800 Вт, що піднімає інгредієнти
Блендер Panasonic може подрібнювати їжу навіть у малій кількості, оскільки їжа циркулює.
Оптимізована форма чаші забезпечує динамічну циркуляцію
Потужний двигун забезпечує динамічну циркуляцію, завдяки якій інгредієнти піднімаються із самого дна чаші, що дозволяє подрібнювати навіть невелику кількість інгредієнтів.
Проміжки між ребрами та ножами спроектовані та відрегульовані таким чином, щоб уникнути пошкодження ножів при подрібленні інгредієнтів.
Швидке та універсальне подрібнення
Скляний млинок дозволяє переробляти як вологі, так і сухі інгредієнти. Стійке до подряпин скло забезпечує більш гігієнічну обробку, не фарбується і запобігає перенесенню запахів.
Контроль швидкості для страв з різною текстурою
Обирайте швидкість залежно від страви, яку готуєте. На швидкості 1 і 2 блендер працює безперервно, що дозволяє досягти однорідної текстури. Імпульс 1 та Імпульс 2 використовуються для переривчастої роботи блендера, дозволяючи отримати необхідну текстуру.
Надійні зубчасті леза ефективно подрібнюють інгредієнти
1. ВИСОТА: Подовжені ножі швидше подрібнюють інгредієнти, навіть при великому обсязі.
2. ТОВЩИНА: Легко справляються навіть із твердими інгредієнтами.
3. ГОСТРОТА: Винятково гострі ножі ефективно розрізають інгредієнти на дрібні шматочки.
4. ЗУБЧАСТІ ЛЕЗА: Захоплюють і ефективно подрібнюють їжу до однорідної консистенції.