Тип | вакуумний пакувальник |
Призначення | зберігає свіжість продуктів |
Живлення | акумулятор |
Тип | вакуумний пакувальник |
Призначення | зберігає свіжість продуктів |
Живлення | акумулятор |
Особливості | можна використовувати в мікрохвильовій печі |
до 150 разів на одному заряді. | |
можна мити в посудомийній машині | |
безпечне застосування у морозильній камері |
Комплектація | вакуумний пакувальник |
2 ємності об'ємом 1 л | |
Вага | 1.56 кг |
Ширина | 340 мм |
Висота | 170 мм |
Довжина | 140 мм |
Вага | 1.57 кг |
Об'єм | 0.0081 м3 |
Гарантія | 12 місяців |
Вакуумні пакувальні контейнери. Герметична кришка дає можливість довше зберігати продукти, зберігаючи корисні речовини. Виготовлений з нетоксичних матеріалів. Їх можна зберігати в морозилці і мити в посудомийній машині. У комплект входить вакуумний насос і 2 ємності об'ємом 1 л.
Зберігайте продукти свіжими до 5 разів довше
Вакуумні контейнери для зберігання продуктів зберігають інгредієнти свіжими до 5 разів довше.
На основі внутрішнього тестування в 2021 році. Холодильне зберігання з вакуумним контейнером проти зберігання без контейнера. Ефект може відрізнятися залежно від харчових продуктів, упаковки та температури зберігання
Уся історія їжі – це історія про відходи. Лейтмотивом цього процесу є неефективність на всіх етапах ланцюга постачання – від ферми до столу. Експерти підрахували, що на цьому шляху щороку у світі втрачається та псується третина їжі, виробленої для споживання (понад 1 млрд тонн). При цьому кожен десятий на планеті, а це приблизно 850 млн людей, страждає від голоду. За прогнозами, якщо тенденції збережуться, втрати їжі та обсяги відходів подвояться до 2050 року.
Коли-небудь пліснявіли в холодильнику овочі чи фрукти, бо про них просто забули? Доводилося викидати страву чи продукт, адже термін придатності минув?
Вживати смачну та здорову їжу вдома й мати мінімум відходів — не привілей, а вибір, доступний кожному. Із системою зберігання харчових продуктів Electrolux Eco-System або з вакууматорами Electrolux Explore чи Electrolux Create можна більш раціонально використовувати продукти, зменшити кількість харчових відходів і зберегти продовольчі ресурси.
У середньому свіжа їжа зберігається до 1 тижня, приготована — протягом 3-5 днів. Якщо для зберігання продуктів застосовувати вакуумування, строк збільшиться в кілька разів. Вакууматор видаляє весь кисень із вакуумного пакета та контейнера для зберігання, що сповільнює розмноження та зменшує кількість бактерій. Зберігання продуктів та їжі в безкисневому середовищі запобігає хімічним реакціям, які призводять до псування, висихання та втрати смаку.
Вакуумний пакувальник Electrolux Create — дротовий компактний і функціональний пристрій. Він інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні: одним дотиком можна досягти повного вакууму, адже пристрій автоматично зупиняється, коли все повітря з вакуумного пакета видалено.
Вакууматор якісно пакує мариновані (м’ясо, рибу тощо) та сухі (крупи) продукти. Має зручний функціонал: автоматичне вакуумування та герметизація, запаювання пакета без вакуумування, ручна функція запаювання. При цьому під час запаювання пакувальник створює перфорацію для відривання, аби легко відкрити пакет і не використовувати ножиці. Пристрій може виконувати до 100 циклів пакувань сухих продуктів без перегрівання. Крім того, вакууматор вирізняється ергономічною конструкцією й не потребує багато місця для зберігання.
Вакуумні контейнери — герметичні прозорі харчові ємності різного розміру. Їх виготовлено з матеріалів, які не містять шкідливого бісфенолу (BPA). Контейнери можна безпечно зберігати в морозильній камері, мити в посудомийній машині та розігрівати в мікрохвильовці. Для зручності передбачено функцію налаштування відстеження дати зберігання продуктів, інтегроване руків’я для відкриття та монтування до холодильників CustomFlex. Компактний розмір контейнерів — запорука легкого упорядкування їх у холодильниках і на полицях.
Багаторазові вакуумні харчові пакети з клапаном - абсолютно прозорі та виготовлені з нетоксичних і безпечних матеріалів (не містить BPA). На поверхні є спеціальна перфорація, що дає змогу швидко видаляти повітря з мінімальним впливом на їжу, блокуючи кисень і вологу для максимального збереження якості продуктів. Пакети мають міцну та надійну подвійну застібку, витримують температуру від -20 °C до 100 °C, придатні для приготування за технологією су-від і зберігання в морозильній камері та миття в посудомийній машині.
Рулони для вакуумування - виготовлені із семишарового матеріалу задля максимальної ізоляції продуктів від вологи та кисню. Структура матеріалу з подвійним ребренням сприяє швидкому видаленню повітря з мінімальним впливом на їжу.
Приготування страв су-від із максимальною користю для здоров’я. Із французької «sous-vide» – «під вакуумом»: продукт кладуть до спеціального пакета, звідти видаляють повітря, а потім готують за високої вологості та низької температури. У такий спосіб вдається зменшити втрати продуктами води до 40 %, гарантуючи кращий смак і ніжну текстуру готової їжі. Досягти найліпших результатів допоможуть побутові пристрої з вбудованим функціоналом су-від, наприклад, варильна поверхня Electrolux і бездротовий термосенсор для контролю процесу.
З-поміж широкого асортименту легко вибрати вакуумний набір та аксесуари для отримання максимуму користі від продуктів:
Вакуумний пакувальник Electrolux Explore – більш потужний та універсальний дротовий вакууматор із розширеним функціоналом для зручного та швидкого пакування великої кількості продуктів. Легке налаштування відповідно до потреб сухого чи вологого вакуумування (м’яких ягід тощо).
Час вакуумування та герметизації буде автоматично налаштовано. У наборі: вакуумний пакувальник, під’єднувач зі шлангом (для використання з вакуумними контейнерами), один рулон для пакування розміром 28 × 600 см.