Тип | ніж кухонний |
Тип леза | штампований |
Тип кріплення рукоятки | цільне лиття |
Матеріал леза | нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | сантопрен |
Колір рукоятки | чорний |
Довжина леза | 21.6 см |
Особливості | Конусова заточка ножа |
Тип | ніж кухонний |
Тип леза | штампований |
Тип кріплення рукоятки | цільне лиття |
Матеріал леза | нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | сантопрен |
Колір рукоятки | чорний |
Довжина леза | 21.6 см |
Вага | 148 г |
Універсальний / кухонний | (21.6 см) |
Особливості | Конусова заточка ножа |
Ширина | 90 мм |
Висота | 40 мм |
Довжина | 420 мм |
Вага | 0.15 кг |
Об'єм | 0.0015 м3 |
Гарантія | 1 місяць |
У всіх кулінарних традиціях, де важливий кожен аспект, головним є правильне приладдя. Відточений до досконалості ніж – не лише інструмент, але й символ майстерності кухаря. Пірнаємо у світ кухонних ножів і дізнаємося, чому правильний вибір може творити дива.
Кожен шеф, незалежно від рівня досвіду, знає, що приготування — це мистецтво, в якому найменша деталь має значення. Руки можуть творити неймовірне, але лише тоді, коли вони оснащені правильним інструментом. Від вибору ножа залежить не лише результат, а й комфорт і безпека під час приготування. З огляду на це Fiskars створює кухонні ножі, які стануть вдалим доповненням будь-якої кухні та розкриють весь потенціал кулінарної вправності користувача.
Завдяки ножам лінійки Fiskars Hard Edge кожен змах руки стає ефективнішим! Виготовлені із застосуванням інноваційної технології LZR-EDGE, ці ножі втілюють досконалість і забезпечують високу продуктивність: на японську нержавіючу сталь лазером нанесено часточки карбаміду металу, саме завдяки цьому окрайка леза залишається гострою в 4 рази довше, як порівняти зі звичайними ножами. Твердість леза за шкалою Роквела — HRC52, що підтверджено результатами тестування CATRA. Аби під час приготування користувачі почувалися максимально комфортно та безпечно, вироби оснащено ергономічним руків’ям з унікальним 3D-малюнком і спеціальним упором для пальців.
Ножі Fiskars Hard Edge створені для тих, хто прагне проявити свої кулінарні навички та відчути новий рівень контролю й ефективності.
Fiskars усвідомлює важливість оснащення кухні необхідними інструментами, тому забезпечує не просто різноманітний, продуманий за призначенням асортимент ножів, а й надає широкий вибір їхніх діапазонів, що відповідають усім обов’язковим потребам та особистим уподобанням. Колекція Hard Edge згодиться як для початківців, так і професіоналів.
Кухарський ніж — це, мабуть, найуніверсальніший інструмент. Хай що потрібно подрібнити — м’ясо, овочі чи фрукти, його широке лезо відповідає всім вимогам, тож виріб стане надійною основою персонального набору.
Для тих, хто шукає точність у дрібних деталях, у пригоді стане овочевий ніж. Він ріже та рубає, а його спеціальне лезо дає змогу легко впоратися з найскладнішими завданнями.
Зубчастий хлібний і томатний ножі також вдало доповнять набір. Перший знадобиться для охайного нарізання скибочок хліба, тоді як другий допоможе якісно обробити делікатні продукти, зокрема помідори з товстою шкіркою.
Ножі Hard Edge, виготовлені у Фінляндії, вирізняються якістю та зручністю використання. Їх можна мити в посудомийній машині, але для тривалого слугування все ж рекомендовано ручне очищення.
Заточування також не потребує багато часу та зусиль. Можна використовувати будь-який точильний інструмент, та найкращого результату вдасться досягти за допомогою Fiskars Roll-Sharp або точильного каменю, який треба застосовувати під кутом 30° (±4°).
Fiskars не тільки дбає про якість товару, але й не менш відповідально ставиться до збереження довкілля: нове опаковання ножів виготовлено з екологічно чистого картону, а для герметизації використовують лише тонку плівку пластику, що дає змогу повністю переробити упаковування разом із картонними відходами.