Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Домофонні системи - Панелі виклику - BAS-IP - Панель виклику AA-12FB, багатоабонентська, 1.3MP, 90 градусів, переадресація, безконтактна картка, сріблястий

BAS-IP Панель виклику AA-12FB, багатоабонентська, 1.3MP, 90 градусів, переадресація, безконтактна картка, сріблястий

код товару: AA-12FB_S
Попереднє
Наступне
Багатоабонентська панель виклику BAS-IP AA-12FB була розроблена з розумінням того, що пристрій на вході в будинок повинен задовольняти всім технічним і візуальним запитам користувачів. Вона забезпечує чудову якість передачі відео та чистого звуку на внутрішні монітори. Зручна взаємодія з панеллю забезпечить продуманий інтерфейс на 4.3" кольоровому екрані AA-12FB. Панель підтримує функцію автоматичного розпізнавання облич, яка дозволяє відкрити двері мешканцю, який не має при собі жодних брелоків або ідентифікаторів. Використовується технологія 3D розпізнавання облич за допомогою декількох ІЧ датчиків та глибокого аналізу. Спрацювання за 0.6 секунд.
36000 грн*
немає в наявності
Де купити BAS-IP Панель виклику AA-12FB, багатоабонентська, 1.3MP, 90 градусів, переадресація, безконтактна картка, сріблястий: 
Вызывная панель BAS-IP AA-12FB, многоабонентская, 1.3MP, 90 градусов, переадресация, бесконтактная карта, серебристый (AA-12FB_S)
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів