Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для догляду за будинком і одягом - Пилососи - Rowenta - Пилосос безпровідний X-Combo, 215Вт, вологе прибирання, конт пил -0,55л, автон. робота до 60хв, НЕРА, чорний

Rowenta Пилосос безпровідний X-Combo, 215Вт, вологе прибирання, конт пил -0,55л, автон. робота до 60хв, НЕРА, чорний

код товару: GZ3039WO
Попереднє
Наступне
Пилосос Rowenta X-Combo пропонує потужну дію 2-в-1: він пилососить та якісно миє підлогу одночасно, що день за днем скорочує час прибирання вдвічі. Ця комбінація електричного мопу та бездротового пилососа вдосконалена новітніми технологіями прибирання Rowenta: технологія Aerospin для надшвидкого обертання мопу, різноманітні режими вологого прибирання, режим пилососу або все це одночасно, довговічна батарея для вражаючої автономності і більше. Та все це з неперевершеною зручністю прибирання без під'єднання до мережі!
9999 грн*
немає в наявності
Де купити Rowenta Пилосос безпровідний X-Combo, 215Вт, вологе прибирання, конт пил -0,55л, автон. робота до 60хв, НЕРА, чорний: 
Пылесос Rowenta беспроводный X-Combo, 215Вт, влажная уборка, конт пыль -0.55л, автон. раб. до 60мин, НЕРА, черный (GZ3039WO)
Аккумуляторный пылесос Rowenta X-Combo GZ3039WO
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів