Духова шафа Candy електрична, 70л, A, чорний

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Духова шафа Candy електрична, 70л, A, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Духовка електрична
Клас енергоспоживання A
Об`єм 70 л
Кількість режимів приготування 4 шт
Можливості гриль
нижній нагрів
тангенціальне охолодження
верхній + нижній нагрів
електричний гриль
Тип очищення внутрішньої поверхні традиційна
Колір чорний
Розміри для вбудовування ( ВхШхГ ) 58.5 х 56 х 56 см
Основні
Духовка електрична
Управління механічне
Клас енергоспоживання A
Об`єм 70 л
Потужність підключення 2.3 кВт
Функції
Кількість режимів приготування 4 шт
Можливості гриль
нижній нагрів
тангенціальне охолодження
верхній + нижній нагрів
електричний гриль
Додатково
Тип очищення внутрішньої поверхні традиційна
Напрямні листів рельєфні
Кількість скла дверцят 2 шт
Покриття внутрішньої камери емаль
Споживання електроенергії 0.8 кВт
Комплектація інструкція
гарантійний талон
1 решітка
1 деко
Фізичні
Матеріал панелі управління скло
Колір чорний
Розміри для вбудовування ( ВхШхГ ) 58.5 х 56 х 56 см
Габарити
Ширина 59.5 см
Висота 59.5 см
Глибина 56.8 см
Габарити брутто
Ширина 610 мм
Висота 640 мм
Довжина 640 мм
Вага 26.70 кг
Об'єм 0.2499 м3
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Candy розуміє важливість ідеї кухні як доброзичливого місця, де уява, технології та дизайн об'єднуються в позитивні емоції. Лінія духових шаф Modern пропонує безліч різних функцій, які доповнять будь-який стиль кухні. Широкий асортимент доступний у декількох кольорах.
A
Клас енергоефективності
немає в наявності

Система проти випадіння полиць

Новий дизайн і нова форма полиць із системою проти випадіння забезпечують ідеальну стабільність під час приготування та діставання страв із духової шафи.

Емаль легкого очищення

Емалеве покриття легкого очищення, завдяки ідеально гладкій непористій поверхні, допомагає уникнути налипання бруду всередині духової шафи та значно спрощує процес очищення приладу. Емалеве покриття легкого очищення стійке до впливу тваринних і рослинних жирів, кислот, що утворюються в процесі термічного оброблення фруктів, а також до впливу харчових продуктів із високим вмістом цукру.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів