Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для краси - Машинки для підстригання волосся - Rowenta - Тример Forever Sharp Comfort, для бороди, акум., насадок-6, 120 хв. використання, сталь, сіро-червоний

Rowenta Тример Forever Sharp Comfort, для бороди, акум., насадок-6, 120 хв. використання, сталь, сіро-червоний

код товару: TN6040F4
Попереднє
Наступне
Подбайте про те, щоб ваша борода виглядала доглянутою щодня за допомогою гібридного тримера для бороди Rowenta Forever Sharp Comfort: універсального, водонепроникного інструменту 3-в-1 для підстригання, підрівнювання та гоління як бороди, так і тіла. Самозагострювальні леза ніколи не потребують заміни, що забезпечує виняткову ефективність і точний зріз в один рух. У той же час аксесуар для комфорту шкіри забезпечує додатковий захист і зменшує ризик подразнення шкіри. Ідеально адаптований навіть до густого волосся, його надзвичайна автономність до 2 місяців без підзарядки робить тример ідеальним приладом для стильної бороди.
1399 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Додати посилання до Rowenta Тример Forever Sharp Comfort, для бороди, акум., насадок-6, 120 хв. використання, сталь, сіро-червоний:
Тип посилання:
Посилання:
Опис посилання
Коментар:
Усі поля помічені зірочкою обов`язкові для заповнення
Натискаючи “відправити” ви надаєте згоду на обробку персональних даних
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів