Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для догляду за будинком і одягом - Праски та прасувальні системи - Праски - Electrolux - Прасувальна система, 1800Вт, 2500мл, постійна пара - 40гр, верт. відпарювання, керам. підошва, синій

Electrolux Прасувальна система, 1800Вт, 2500мл, постійна пара - 40гр, верт. відпарювання, керам. підошва, синій

код товару: E7US1-4MN
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Electrolux Прасувальна система, 1800Вт, 2500мл, постійна пара - 40гр, верт. відпарювання, керам. підошва, синій:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип прасувальна система
Потужність 1800 Вт
Покриття робочої поверхні керамічне
Tехнологія підошви GLISSIUM
Підключення дротове
Колір синій
Тип
Тип прасувальна система
Основні характеристики
Потужність 1800 Вт
Покриття робочої поверхні керамічне
Tехнологія підошви GLISSIUM
Підключення дротове
Об'єм ємності для води 2500 мл
Режими
Вертикальне відпарювання
Постійний пар 40 г/хв.
Додатково
Особливості система захисту від накипу
термостат
Фізичні параметри
Колір синій
Довжина мережевого кабелю 1.8 м
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Прасувальна система ELECTROLUX оснащена потужним нагрівальним елементом 1800 Вт, що забезпечує швидкий нагрів та ефективне прасування. Великий водяний бак об’ємом 2500 мл дозволяє довго прасувати без необхідності частих доливань.
4444 грн*
немає в наявності
Де купити: Electrolux Прасувальна система, 1800Вт, 2500мл, постійна пара - 40гр, верт. відпарювання, керам. підошва, синій:
Mekka
Прасувальна система Electrolux, 1800Вт, 2500мл, постійна пара - 40гр, верт. відпарювання, керам. підошва, синій (E7US1-4MN)
ЛЕГКЕ ВІДПАРЮВАННЯ ЗАВДЯКИ ГНУЧКІЙ НАСАДЦІ І ОПОРНІЙ ДОШЦІ

Завдяки міцній насадці та опорній плиті Glissium ви зможете легко відпарювати одяг. Стійка до подряпин та легко ковзна конструкція забезпечує зручність використання для оптимального відпарювання.

ВИДАЛЯЄ 99,99 % БАКТЕРІЙ З ОДЯГУ З ДОПОМОГОЮ ПАРУ

Крім розгладження складок, пара очищає та вентилює одяг, видаляючи 99,99% бактерій за 1 хвилину. Завдяки відпарюванню ви можете частіше одягати одяг перед пранням, захищаючи як свої речі, так і довкілля.

ШІСТЬ НАЛАШТУВАНЬ ПАРА ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ ТОЧНИЙ І ЦІЛЕНАПРАВЛЕНИЙ ДОГЛЯД ЗА ОДЯГОМ

Незалежно від того, з якої тканини виготовлено ваш одяг, вона завжди буде очищена правильно завдяки шести налаштуванням подачі пари та функції Eco. Ви можете вибрати відповідну чутливість для кожної речі, від бавовни до акрилу, для точного та відповідного рівня пари.

ВІДПАРЮЙТЕ БІЛЬШЕ З ВЕЛИКИМ РЕЗЕРВУАРОМ ДЛЯ ВОДИ

Відпарюйте довше за допомогою резервуару для води більшого розміру. Об'єм 2,5 літра забезпечує більш тривалий час відпарювання та легке наповнення. Оскільки він повністю знімний, його легше використовувати, ніж незнімний резервуар.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів