Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Аксесуари та кріплення для сигналізації - Ajax - Кнопка бічна для двоклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий

Ajax Кнопка бічна для двоклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий

код товару: 000046494
Вертикальний вимикач Ajax SideButton (2-груповий) - це розумний вимикач, який дає змогу керувати двома окремими ланцюгами освітлення з одного місця. Цей пристрій є частиною системи розумного будинку Ajax, відомої своїми можливостями для підвищення рівня безпеки та автоматизації житла. Позначення "2-gang" означає, що він може керувати двома різними вимикачами, що робить його універсальним для різних приміщень.
289 грн*
немає в наявності
Де купити Ajax Кнопка бічна для двоклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий: 
Кнопка бічна для двоклавішного вертикального вимикача прохідного типу Ajax SideButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий (000046494)
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів