Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Аксесуари та кріплення для сигналізації - Ajax - Кнопка центральна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу CenterButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий

Ajax Кнопка центральна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу CenterButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий

код товару: 000046453
Ajax CenterButton 1-gang/2-way - це центральна кнопка, призначена для використання з одноклавішним або прохідним вимикачем. Вона є частиною системи розумного будинку від компанії Ajax і використовується в поєднанні з пристроєм LightSwitch.
319 грн*
немає в наявності
Де купити Ajax Кнопка центральна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу CenterButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий: 
Кнопка центральна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу Ajax CenterButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий (000046453)
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів