Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Аксесуари та кріплення для сигналізації - Ajax - Кнопка бічна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch ,Jeweler,бездротовий, fog

Ajax Кнопка бічна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch ,Jeweler,бездротовий, fog

код товару: 000046457
Ajax SideButton (1-gang) vertical black - це сенсорна бокова панель, яка використовується з умними вимикачами світла LightSwitch від компанії Ajax. Вона призначена для одноклавішного або проходного комбінованого вимикача і встановлюється в рамку Ajax Frame. SideButton може бути використана з реле LightCore Vertical і доступна в декількох кольорах. Ця кнопка є частиною системи "розумного будинку" і дозволяє зручно керувати освітленням у вашому домі або офісі.
269 грн*
немає в наявності
Де купити Ajax Кнопка бічна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch ,Jeweler,бездротовий, fog: 
Кнопка бічна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу Ajax SideButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch ,Jeweler,бездротовий, fog (000046457)
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів