Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Аксесуари та кріплення для сигналізації - Ajax - Кнопка центральна для двоклавішного вертикального вимикача CenterButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, grey

Ajax Кнопка центральна для двоклавішного вертикального вимикача CenterButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, grey

код товару: 000046478
Ajax CenterButton (2-gang) vertical - це сенсорна центральна панель для двухклавішного вимикача світла, яка сумісна з реле LightCore Vertical від компанії Ajax. Вона має LED-підсвічування та може активуватися як при дотику, так і безконтактно, на відстані до 15 мм. Ця кнопка економічна, споживаючи всього до 0.2 Вт, і захищена від перегріву та перепадів напруги. Доступна в декількох кольорах. Ця кнопка ідеально підходить для створення комфортного та функціонального “розумного будинку”.
339 грн*
немає в наявності
Де купити Ajax Кнопка центральна для двоклавішного вертикального вимикача CenterButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, grey: 
Кнопка центральна для двоклавішного вертикального вимикача Ajax CenterButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, grey (000046478)
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів