Alan Wake 2 Deluxe Edition [BD disk] (PS5)

код товару: 5056635609427
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Alan Wake 2 Deluxe Edition [BD disk] (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Horror
Survival
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Світовий реліз 22 жовтня 2024 року
Основні
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Horror
Survival
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Вікові обмеження від 18 років
Особливості
Ігри, що незабаром виходять
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 22 жовтня 2024 року
Дата релізу: 22.10.2024. Містечко Брайт-Фоллс, що сховалося серед гір і лісів на північному заході тихоокеанського узбережжя, вразила серія ритуальних вбивств. Для розслідування цих жахливих злочинів у місто прибуває Сага Андерсон — досвідчений агент ФБР, за плечима якої чимало справ, які вважалися такими, що не розкриваються. Однак, коли Андерсон знаходить сторінки з роману жахів, який починає оживати в неї на очах, її справа швидко перетворюється на кошмар наяву
3399 грн*
передзамовлення
Алан Уейк — письменник, ув'язнений у кошмарі за межею нашого світу, пише похмурий роман у спробі змінити реальність навколо себе і втекти з в'язниці. Рятуючись від жаху темряви, що переслідує його, Вейк намагається зберегти розум і перемогти диявола на його полі.

Андерсон і Вейк — два герої, що йдуть різними шляхами в двох роздільних реальностях, але в глибині душі їх пов'язує щось, що вони самі не можуть зрозуміти: своїми діями і вчинками вони відображають один одного... впливаючи на навколишні світи.

Черпаючи міць у романі жахів, у Брайт-Фоллс проникають потойбічні сили темряви, отруюючи душі місцевих жителів та погрожуючи близьким Уейка та Андерсон. Світло - зброя та притулок тих у боротьбі з пітьмою. Чи зможуть Алан і Сага вирватися за межі жаху, де є лише чудовиська та жертви, та стати героями, якими вони мають бути?

Розкрийте смертельну таємницю

Те, що починалося як звичайне розслідування в провінційному містечку, швидко перетворюється на кошмар, що ожив. У цьому психологічному хорорі з напруженою атмосферою та несподіваними поворотами вам належить знайти джерело потойбічної темряви.

Грайте двома персонажами

Пройдіть сюжет за Алана Вейка та Сагу Андерсон і стежте за розвитком подій з різних точок зору. Перемикайтеся між Андерсон, яка намагається завершити розслідування, яке стало для неї справою життя і смерті, і Вейком, який прагне переписати реальність навколо себе, щоб втекти з безодні Темної обителі.

Досліджуйте два світи

Відвідайте два одночасно прекрасні та лякаючі світи з яскравими мешканцями та смертельними погрозами. Насолоджуйтеся величними краєвидами озера Колдрон та мальовничими краєвидами містечок Брайт-Фоллз та Уотері. І спробуйте втекти з кошмарної Темної обителі, що разюче контрастує з ними.

Використовуйте світло, щоб вижити

Ви обмежені в ресурсах і змушені відчайдушно боротися з грізними надприродними ворогами у ближньому бою. Але для перемоги одного пістолета вам не вистачить: у боротьбі з силами темряви світло стане вашою головною зброєю і головним укриттям від полчищ ворогів.

Делюкс-видання Alan Wake 2:

  • основна гра
  • код активації Alan Wake Remastered
  • сезонна перепустка:
  1. Додаток «Найт Спрінгс» (додатковий сюжетний контент)
  2. розширення «Будинок біля озера» (додатковий сюжетний контент)**
  • «Скандинавський» скін для дробовика Саги
  • багряна ветровка для Саги
  • костюм знаменитості для Алана
  • «Парламентський» скін дробовика для Алана
  • підвіска «Ліхтар» для Саги***

** Додатковий сюжетний контент, який з'явиться після виходу гри. Слідкуйте за новинами.

*** Дає Сазі додаткову батарейку для ліхтаря.

«Найт Спрінгс», перший додаток до Alan Wake 2, повертає вас у загадковий і хаотичний світ Темної обителі.

Алан Уейк, який застряг у цій непередбачуваній реальності, намагається втекти, використовуючи для цього зовсім несподіваний засіб: власну уяву. Готуючи сценарій для серіалу «Найт Спрінгс», який давно втратив популярність, він випадково послаблює саму тканину реальності і відправляє гравця в сюрреалістичний світ, де звичне і незвичне сплітаються воєдино.

Три стильні епізоди «Найт Спрінгс» дозволять вам зіграти за улюблених шанувальників гри персонажів і поглянути на світи Алана Уейка з різних точок зору. Образи персонажів здаються дуже знайомими, але у світі «Найт Спрінгс» вони відрізняються від своїх реальних версій.

Створено на основі серії Alan Wake та інших ігор Remedy. Ви, напевно, добре знаєте їх в обличчя, але не впізнаєте їх у гримі: це нові версії, створені Аланом Уейком спеціально для «Найт Спрінгс» на основі снів із Темної обителі.

  • Актор (Шон Ешмор), Тім Брейкер
  • Сестра (Кортні Хоуп), Джессі Фейден
  • Офіціантка (Джесіка Предді), Роуз Меріголд

Епізоди:

  • Руйнівник часу:

Актор, невловимо схожий на Тіма Брейкера, шерифа Брайт Фоллс, постає в ролі героя мультивсесвіту у грі «Руйнівник часу». Його персонажу належить знайти Господаря безлічі світів і дати тому занапастити різні версії героя з паралельних світів.

  • Північна зірка:

Незнайома Сестра, яка так схожа на директора ФБК Джессі Фейден, намагається відшукати зниклого брата, якого тримають у полоні в «Світі кави».

  • Шанувальник номер один:

Офіціантка, напрочуд схожа з, власне, офіціанткою закусочної «Дорогою олень» Роуз Меріголд, повинна врятувати Письменника, свого кумира, від небезпек, які тому загрожують. Для цього вона повинна розібратися з критиками Письменника та Плохишем, його злим близнюком.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів