ASUS Мобільний контролер ROG Tessen for Android, RGB, USB-C, чорний

код товару: 90GC01D0-BGP000
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Мобільний контролер ROG Tessen for Android, RGB, USB-C, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пристрою геймпад
Підключення дротове
Основні
Тип пристрою геймпад
Підключення дротове
Фізичні характеристики
Колір чорний
Вага 136 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 110 мм
Довжина 130 мм
Вага 0.55 кг
Об'єм 0.0019 м3
Перетворіть смартфон на портативну ігрову консоль. Мобільний контролер ROG Tessen оснащений інноваційним шарніром ROG Foldable Hinge, який зменшує розмір контролера вдвічі в складеному стані. Таким чином його легко помістити в сумку або кишеню для зручного перенесення. Гумові накладки різної товщини та подовжений роз’єм Type-C забезпечують сумісність із Android-смартфонами без необхідності виймати пристрій із чохла. Дві додаткові задні кнопки, що програмуються «на ходу» дають змогу геймерам легко виконувати складні ігрові команди.
5999 грн*
є в наявності
 
* Рекомендована роздрібна ціна
  • Унікальна складана конструкція: контролер ROG Tessen можна легко скласти й сховати в сумку або кишеню; він надійно утримує смартфон у горизонтальному положенні й захищає порт Type-C® від пошкоджень під час встановлення смартфона.
  • Сумісний з чохлами для телефонів: гумові накладки й подовжена конструкція роз’єму Type-C дають змогу користувачам під’єднувати пристрій без необхідності знімати чохол. *
  • Алюмінієві кнопки на задній панелі: програмовані «на ходу» або в програмному забезпеченні Armoury Crate, вони дозволяють легко виконувати складні ігрові команди.
  • Швидке заряджання смартфона з потужністю до 18 Вт: грайте й заряджайте пристрій одночасно, щоб підтримувати заряд акумулятора в належному стані та бути готовим до нових розваг. *
  • Консольні органи керування: Правий джойстик висотою 18 мм з діапазоном руху в 22 градуси забезпечує точне керування; ергономічний дизайн рукояток забезпечує комфорт під час тривалих ігрових сесій.
  • Механічні перемикачі лицьових кнопок і D-pad: ексклюзивні механічні перемикачі забезпечують швидкий відгук, чіткий тактильний зворотний зв'язок і тривалу роботу.
  • Фірмове програмне забезпечення і кнопка ROG:™: розширені можливості персоналізації за допомогою програмного забезпечення Armoury Crate; переналаштування кнопок, керування підсвічуванням, налаштування кнопки ROG відповідно до вподобань.
  • RGB-підсвічування Aura: неперевершені можливості персоналізації і створення захоплюючої ігрової атмосфери.

* ROG Tessen підтримує смартфони в чохлах товщиною 7–14,5 мм.

* Швидкість заряджання залежить від типу смартфона, рівня заряду акумулятора, кабелю й адаптера, що використовуються.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів