Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для краси - Машинки для підстригання волосся - Moser - Машинка для стрижки WAHL Super Taper Cordless, акум., роторний мотор, насадок-4, гребінець, олія в компл, сталь, білий

Moser Машинка для стрижки WAHL Super Taper Cordless, акум., роторний мотор, насадок-4, гребінець, олія в компл, сталь, білий

код товару: 08591-2316H
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Moser Машинка для стрижки WAHL Super Taper Cordless, акум., роторний мотор, насадок-4, гребінець, олія в компл, сталь, білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип для волосся
Комплектація насадки /(4 шт.: 3 мм, 6 мм, 10 мм, 13 мм)
гребінець
машинка для підстригання
документація
зярядний пристрій
олія
щітка для чищення
Кількість насадок в комплекті 4 шт
Джерело живлення мережа
акумулятор
Основні
Тип для волосся
Комплектація насадки /(4 шт.: 3 мм, 6 мм, 10 мм, 13 мм)
гребінець
машинка для підстригання
документація
зярядний пристрій
олія
щітка для чищення
Кількість насадок в комплекті 4 шт
Живлення
Джерело живлення мережа
акумулятор
Додатково
Особливості знімні насадки
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 80 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.74 кг
Об'єм 0.0042 м3
Пориньте у світ точних стрижок із професійною акумуляторною машинкою для стрижки волосся - справжньою класикою в новій, гнучкій версії. Завдяки вражаючому часу роботи (100 хвилин) і швидкому заряджанню (всього 120 хвилин) ця машинка для стрижки волосся стане ідеальним помічником для сучасного перукаря. Ефективна система приводу забезпечує стабільну продуктивність стрижки, а легка і бездротова конструкція в поєднанні з перевіреною часом високою продуктивністю дротових машинок для стрижки волосся Wahl забезпечує зручність у роботі.
4450 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Moser Машинка для стрижки WAHL Super Taper Cordless, акум., роторний мотор, насадок-4, гребінець, олія в компл, сталь, білий:
Інтернет магазини
AMoyo
Машинка для стрижки WAHL Super Taper Cordless 08591-2316H
Comtrading
Машинка для стрижки WAHL Super Taper Cordless, акум., роторный мотор, насадок-4, расческа, масло в компл, сталь, белый
Mta.ua
Машинка для стрижки Wahl Super Taper Cordless White (08591-2316H)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Машинка для стрижки WAHL Super Taper Cordless 08591-2316H
Точність у кожній стрижці

Видатні характеристики цієї машинки для стрижки волосся роблять її незамінною для професіоналів. Хромовані леза забезпечують точний і чистий зріз, а регулювання довжини конусного важеля від 1 до 2 мм дає змогу без зусиль підлаштувати стрижку під себе. Поєднання високоякісних матеріалів та інноваційних функцій робить цю машинку для стрижки волосся незамінним інструментом для тих, хто прагне до ідеальних результатів.

Надійна класика

Поєднання продуктивності, дизайну і традицій робить цю машинку для стрижки волосся справжньою класикою у світі догляду за волоссям. Багато перукарів і барберів по всьому світу навчалися своєї майстерності за допомогою цієї машинки, зарекомендувавши її як надійного партнера. У салоні - з цією машинкою для стрижки волосся ви не тільки досягнете професійних результатів, а й заявите про свій стиль, інновації та перевірену якість, якій довіряють багато поколінь професіоналів. Приготуйтеся до нової ери у створенні зачісок за допомогою дротової/бездротової машинки для стрижки волосся Wahl.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів