Тип | Сендвічниця |
Вафельниця | |
Потужність | 750 Вт |
Управління | механічне |
Змінні пластини | сендвіч-пластини |
вафельна пластина | |
гриль-пластина | |
Кількість відділень | 2 шт |
4 шт | |
Колір | чорно-сріблястий |
Тип | Сендвічниця |
Вафельниця | |
Потужність | 750 Вт |
Управління | механічне |
Змінні пластини | сендвіч-пластини |
вафельна пластина | |
гриль-пластина | |
Кількість відділень | 2 шт |
4 шт | |
Кількість виробів | 2 шт |
1 шт | |
4 шт | |
Особливості | переривання приготування |
можливість вертикального зберігання | |
затиск-фіксатор | |
знімні пластини | |
відсік для шнура живлення | |
Індикатор приготування |
Колір | чорно-сріблястий |
Ширина | 260 мм |
Висота | 300 мм |
Довжина | 160 мм |
Вага | 3.04 кг |
Об'єм | 0.0125 м3 |
Гарантія | 24 місяця |
Конструкційні особливості
Для даної моделі були передбачені більш глибокі форми пластин, що дозволяє готувати в два рази більше страв. Антипригарне покриття не тільки збільшує термін експлуатації приладу, але і спрощує догляд за ним. Зручні ніжки з протиковзким покриттям дозволяють ставити техніку на будь-яку поверхню, не переживаючи за її цілісність.
Універсальність
Бутербродниця легко перемикається між трьома режимами:
Технічні моменти
Потужність приладу складає 760 Вт, що дозволяє йому нагріватися протягом декількох хвилин для запікання заготовок. Перемикання між режимами здійснюється шляхом заміни трьох знімних панелей. Щоб не обпектися в процесі приготування, ручки були виготовлені з термоізоляційного матеріалу. Знімні комплектуючі легко очищаються від нальоту по завершенню готування. Емальоване покриття зберігає міцність навіть через роки активної експлуатації.
Вбудовані індикатори нагріву
Готовність пристрою до роботи визначається за допомогою спеціального індикатора у вигляді червоної і зеленої лампочок. Після запікання заготовки з легкістю перекладаються лопаткою в посуд, а прилад остигає протягом декількох хвилин.
Компактні розміри дозволяють використовувати вафельницю навіть на маленькій кухні, щоб мати можливість заощадити час на приготуванні їжі, не жертвуючи її якістю.