Galileo Триколісний велосипед Strollcycle Синій

код товару: G-1001-B
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Galileo Триколісний велосипед Strollcycle Синій:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Триколісний
Рекомендований вік 10-36 місяців
Діаметр колес 15.5 см
22 см
Матеріал рами метал
пластик
Матеріал колес поліуретан
Колір синій
Довжина 6.5 см
Основные
Тип Триколісний
Рекомендований вік 10-36 місяців
Діаметр колес 15.5 см
22 см
Оснащення 3 точкових ременя безпеки
підставка для ніг
Дополнительно
Особливості батьківська ручка регулюється по висоті
спинка сидіння має 2 положення
знімний бампер
тент від сонця
фіксація на передньому колесі
можливість відключити керування переднім колесом
Физические
Матеріал рами метал
пластик
Матеріал колес поліуретан
Розміри 75 х 23 х 49 см (складений вигляд), 85 х 49 х 83 см (розкладений вигляд)
Колір синій
Довжина 6.5 см
Габарити брутто
Ширина 250 мм
Висота 490 мм
Довжина 720 мм
Вага 9.50 кг
Об'єм 0.0882 м3
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Триколісний велосипед Galileo Strollcycle – сучасний, багатофункціональний і зручний транспортний засіб для дітей. Це своєрідний трансформер: водночас і велосипед, і коляска. Стильний дизайн одразу привертає до себе тисячі поглядів. Та головне, що виробник подбав про безпеку дитини – велосипед оснащений низкою запобіжників і ременями безпеки.
2999 грн*
немає в наявності
Де купити: Galileo Триколісний велосипед Strollcycle Синій:
Iphouse.com.ua
Galileo Триколісний велосипед Strollcycle (Синій)
Mekka
Триколісний велосипед Galileo Strollcycle Синій (G-1001-B)
Білосніжно-блакитний велосипед вирізняється компактністю як у зібраному, так і в розібраному стані. Вага велосипеда – 6, 5 кг. Розмір у складеному вигляді – 75 х 23 х 49 см, у розкладеному – 85 х 49 х 83 см. Призначений для дітей від 10 місяців, витримує навантаження до 25 кг. Діаметр коліс – 15,5 і 22 см. Транспорт легко складається одним рухом і розкладається, його зручно переносити і зберігати, він не займає багато місця вдома чи в багажнику автомобіля. Постачається велосипед у фірмовій коробці.

Білосніжно-блакитний велосипед-трансформер оснащений зручним, ергономічним сидінням і спинкою, нахил якої регулюється. Також сидіння можна підсунути вперед або назад, залежно від росту дитини. З обох боків спинка дещо вигнута, така особливість запобігає «сповзанню» дитини з сидіння. Також є бильця, які забезпечують безпеку дитини під час руху велосипеда. Педалі можна використовувати як підніжку для менших дітей. Кермо і колеса велосипеда блокуються у разі потреби. Конструкція ергономічна не тільки для дитини, але й для дорослого. Висота ручки «коляски» регулюється по висоті. Позаду спинки є зручна кишенька для дрібних речей.

Варіанти експлуатації

  • Для найменших діток (від 10 місяців) педалі встановлюються ближче до сидіння; вони у фіксованому положенні і використовуються як підніжка. У такому варіанті експлуатації батькам зручно штовхати «візок», а дитині не заважають педалі. Переднє колесо може обертатись на 360⁰, а можна зафіксувати, щоб воно рухалось лише прямо. 
  • В іншому варіанти використання педалі можна прикріпити до переднього колеса, щоб малюки самостійно керували транспортом. В обох «режимах» транспорт можна використовувати як коляску. Це зручно в торгових центрах або під час прогулянок. Спинку можна регулювати і, приміром, коли дитина відпочиває, опустити кут нахилу. Захисні поручні, ремені безпеки і вигнута конструкція крісла не дадуть дитині сповзти. А знімний тент захистить від сонця. Нахил тенту теж можна змінювати. 
  • Знявши ручку для дорослих і м’яку спинку, можна зробити повноцінний триколісний велосипед. Безпеку і комфортну їзду дитині забезпечать зручне сидіння і пластикова ергономічна спинка, які потрібно прикріпити замість м’якої. Педалі легко прокручуються. Сидіння можна підсунути вперед або назад для того, щоб дитині було максимально комфортно дотягуватись до керма і педалей.

Активний розвиток під час катання

Ергономічний, компактний, багатофункціональний велосипед сприятиме всебічному розвитку дитини. Завдяки улюбленому велосипеду малюк залюбки проводитиме багато часу на свіжому повітрі; активна їзда фізично загартовуватиме дитину, зміцнить м’язи ніг, рук і спини. Катання допоможе зміцнити імунітет загалом. Крім того, дитина вчитиметься бути більш уважною, зосереджувати погляд, розвиватиме координацію рухів, моторику.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів