Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Marvel Автомобіль для перегонів Людини-Павука й Зелений Гоблін з отрутою Венома

LEGO Конструктор Marvel Автомобіль для перегонів Людини-Павука й Зелений Гоблін з отрутою Венома

код товару: 76279
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Marvel Автомобіль для перегонів Людини-Павука й Зелений Гоблін з отрутою Венома:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Marvel
Тип транспорт
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 7
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Marvel
Тип транспорт
Кількість деталей 227 шт
Розвиток уява
творче мислення
кмітливість
самовираження
Габарити брутто
Ширина 190 мм
Висота 40 мм
Довжина 260 мм
Вага 0.32 кг
Об'єм 0.0020 м3
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Шанувальники пригод супергероїв, мініфігурок Marvel і крутих транспортних засобів будуть у захваті від цього набору конструктора LEGO® Marvel, у який входить автомобіль Людини-павука, планер Зеленого Гобліна та скейтборд Привида-Павука. Автомобіль для перегонів Людини-Павука й Зелений Гоблін з отрутою Венома (76279) — це крута іграшка, яка стане чудовим подарунком для дітей, хлопчиків і дівчаток віком від 7 років.
1199 грн*
очікується
Людина-Павук, Павук-Привид і Зелений Гоблін з отрутою Венома беруть участь у пригодницькій битві, використовуючи приголомшливий асортимент транспортних засобів, зброї та аксесуарів. Машина Людини-Павука має два передні шипові шутери, планер Зеленого Гобліна має два шипові шутери й гарбузові бомби, а Павук-Привид використовує два ручні павутинні бластери, коли їде на скейтборді. Людина-Павук гойдається на гнучкій павутинній «мотузці» і використовує велике павутиння, що згинається, щоб ловити лиходіїв. Знімні секції відкривають доступ до салону автомобіля, який достатньо великий, щоб вмістити дві мініфігурки й скейтборд.

Якщо хочете додати цифрових розваг, можна масштабувати й обертати моделі в 3D, а також відстежувати прогрес, використовуючи цікавий та інтуїтивний додаток LEGO Builder.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів