Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Конструктори - LEGO - Конструктор Harry Potter Хатинка Геґріда: Несподівані гості

LEGO Конструктор Harry Potter Хатинка Геґріда: Несподівані гості

код товару: 76428
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики LEGO Конструктор Harry Potter Хатинка Геґріда: Несподівані гості:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Harry Potter
Тип герої фільмів і серіалів
Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 8
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Harry Potter
Тип герої фільмів і серіалів
Кількість деталей 896 шт
Габарити брутто
Ширина 380 мм
Висота 70 мм
Довжина 260 мм
Вага 1.01 кг
Об'єм 0.0069 м3
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Чарівні розваги для дітей завдяки цьому ігровому конструктору хатинки Геґріда. Відтворіть несподіваний візит Гаррі Поттера та його друзів до хатини Рубеуса Геґріда й розіграйте інші пригоди у світі чарівників завдяки цьому фантастичному набору для дітей LEGO® Гаррі Поттер (76428). До нього входить модель хатинки Геґріда, яка має знімний дах і відкривається для легкого доступу до детального інтер'єру — усередині є розкладний стілець, на якому сидить Геґрід, драконяче яйце, 2 з 14 колекційних портретів Гоґвортсу й багато інших деталей.
3199 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: LEGO Конструктор Harry Potter Хатинка Геґріда: Несподівані гості:
Comtrading
Конструктор LEGO Harry Potter Хижина Хагрида: Неожиданные гости
Ззовні можна скласти й розмістити собачу будку для домашнього улюбленця Геґріда — Ікланя, що розширює можливості для творчої гри. Цей набір конструктора із культовою сценою з історії про Гаррі Поттера містить п'ять мініфігурок LEGO — Гаррі Поттера, Герміону Ґрейнджер, Рона Візлі, Драко Мелфоя і Рубеуса Геґріда, а також іграшкові фігурки Норберта й Ікланя. Якщо ви шукаєте найкращу ідею подарунка про Гаррі Поттера до дня народження дітям віком від 8 років, цей ігровий конструктор про світ чарівників чудово підійде для самостійних ігор, і його весело складати й гратися з ним із друзями. Завітайте до хатини Геґріда разом із Гаррі Поттером, Герміоною Ґрейнджер і Роном Візлі. Зустріньте домашнього улюбленця Рубеуса Геґріда — Ікланя, який сидить у своїй собачій будці на вулиці. Заходьте до хатини, де Геґрід відпочиває на величезному кріслі. Драконяче яйце Геґріда лежить на столі і ось-ось вилупиться. Але хто шпигує за лісником, Гаррі та його друзями через вікно?
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів