Головна - Споживчі товари і електроніка - Електроніка, комп'ютери та офіс - Комп'ютерна периферія - Клавіатури - ASUS - Клавіатура механічна ROG Azoth Extreme 81key, NX Snow, USB-A/WL/BT, EN, RGB, чорний

ASUS Клавіатура механічна ROG Azoth Extreme 81key, NX Snow, USB-A/WL/BT, EN, RGB, чорний

код товару: 90MP03MA-BKUA01
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Клавіатура механічна ROG Azoth Extreme 81key, NX Snow, USB-A/WL/BT, EN, RGB, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Бездротова клавіатура
Тип клавіатури Механічні
Підключення бездротова
Інтерфейс підключення USB /2.0 (TypeC to TypeA)
Bluetooth /5.1
RF /2.4GHz
Формат Геймерські
Кількість клавіш 81 шт
Основні
Тип Бездротова клавіатура
Тип клавіатури Механічні
Підключення бездротова
Інтерфейс підключення USB /2.0 (TypeC to TypeA)
Bluetooth /5.1
RF /2.4GHz
Формат Геймерські
Кількість клавіш 81 шт
Підсвічування
Особливості
Підсвітка Aura Sync
RGB
Додатково
Особливості Anti-Ghosting
Сенсорний OLED-екран і трипозиційний регулятор
«Гаряча» заміна перемикачів
Фізичні
Колір чорний
Вага 2200 г з підставкою
Габарити ( ВxШxГ ) 332 x 139 x 40 мм
Габарити брутто
Ширина 390 мм
Висота 90 мм
Довжина 200 мм
Вага 3.76 кг
Об'єм 0.0070 м3
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Геймерська клавіатура ROG Azoth Extreme: можливість персоналізації, формфактор 75%, корпус з алюмінієвого сплаву, позиціонувальна пластина з карбону, монтажні вставки з регульованим положенням, повноколірний OLED-дисплей і трипозиційний регулятор, подовжена підставка під зап’ястя, ніжки з магнітним кріпленням, три режими підключення з технологією SpeedNova у режимі 2,4 ГГц, попередньо змащені механічні перемикачі ROG NX, підтримка Mac
25099 грн*
очікується
ROG AzothExtreme

ROG Azoth Extreme – це ігрова клавіатура формфактора 75% з високоякісним корпусом із алюмінієвого сплаву та металевою рамкою. Вона підтримує частоту опитування 8000 Гц завдяки функції ROG Polling Rate Booster і здатна працювати понад 1600 годин у бездротовому режимі ROG SpeedNova, який використовує з’єднання на частоті 2,4 ГГц. Оновлений сенсорний OLED-дисплей і трипозиційний регулятор забезпечують моніторинг системи та швидке налаштування. Позиціонувальна пластина з карбону сприяє чіткому звуку під час натискання клавіш, а три демпферні шари поглинають вібрації. Спеціальний механізм регулювання положення монтажних вставок дає змогу за допомогою перемикача швидко вибрати один із двох режимів амортизації.

Висока якість

ROG Azoth Extreme може похвалитися естетичним зовнішнім виглядом: корпус клавіатури виготовлений повністю з алюмінієвого сплаву, а металева рамка має характерний рельєфний малюнок. Нижня панель набуває остаточного вигляду в результаті 12 складних виробничих операцій, зокрема піскоструминної обробки, анодування, фрезерування на верстаті з ЧПК та інших.

Смужки та елементи дизайну на краях вирізані за допомогою верстата з ЧПК.

Нижня панель вирізняється лазерним гравіюванням і полірованою табличкою з логотипом ROG.

Три демпфувальних шари

В Azoth Extreme використовуються три демпфувальних шари: два шари PORON® і силіконова прокладка для поглинання вібрацій і мінімізації стукоту перемикачів та відлуння, що сприяє зниженню шуму.

  • Звукопоглинальна піна PORON®
  • Прокладка для перемикачів PORON®
  • Силіконовий шар

  • Висока якість: корпус з алюмінієвого сплаву з металевою рамкою створює вишуканий вигляд і забезпечує найвищу якість бездротового з'єднання.
  • Позиціонувальна пластина з карбону: забезпечує чітке відчуття й приємний звук при натисканні, водночас ефективно зменшуючи вібрацію клавіш.
  • Монтажні вставки з регульованим положенням: легке перемикання між двома режимами амортизації за допомогою перемикача.
  • Сенсорний повноколірний OLED-дисплей: перегляд інформації про систему та налаштування параметрів клавіатури; вбудований трипозиційний регулятор для швидкого налаштування.
  • Подовжена силіконова підставка під зап’ястя: комфортний друк і пружність протягом тривалого часу роботи.
  • Три режими підключення: Bluetooth® для бездротового підключення й перемикання між трьома пристроями, бездротовий режим 2,4 ГГц з низькою затримкою і стандартне дротове USB-підключення.
  • Комфортне введення тексту: попередньо змащені механічні перемикачі ROG NX і звукопоглинальна піна для більш плавного натискання клавіш і кращих акустичних характеристик.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів