Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii [BD диск] (PS5)

код товару: 5055277054947
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii [BD диск] (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Adventure
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Світовий реліз 27 лютого 2025 року
Основні
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Adventure
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Особливості
Ігри, що незабаром виходять
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 27 лютого 2025 року
Дата релізу: 27.02.2025. У цій незвичній пригоді вас звати Горо Мадзіма, людина в черевиках зі сталевими облямівками, ви втратили пам’ять та стали грозою морів. Вирушайте в захопливу піратську мандрівку разом із капітаном і його корабельною командою, беріть участь у грандіозних битвах на суші й на морі та спробуйте знайти свої втрачені спогади й легендарний скарб.
2299 грн*
передзамовлення
ПІРАТСЬКІ ПРИГОДИ ПІРАТА-ЯКУЗДИ РОЗПОЧИНАЮТЬСЯ!

Горо Мадзіма, сумнозвісний колишній якудза, зазнає корабельної аварії і опиняється на віддаленому острові в Тихому океані. Не пам'ятаючи навіть власного імені, він відправляється на пошуки втрачених спогадів у супроводі хлопчика на ім’я Ной, який врятував йому життя. Невдовзі вони стають учасниками конфлікту між жорстокими злочинцями, сучасними піратами та іншими негідниками, що прагнуть знайти легендарний скарб.

ЗБУДУЙТЕ СВІЙ КОРАБЕЛЬ

Зберіть власний екіпаж, модернізуйте корабель, досліджуйте безкрайній океан і станьте героєм легенд, сповнених гарматного вогню, несподіваних потоваришувань і казкових скарбів.

Коли ворожий піратський корабель наведе на вас свої гармати, у вас буде лише один вибір — вступити в пекельний бій. Швидко маневруйте у вигідну позицію, уникаючи ворожого вогню, а потім завдавайте нищівного удару. Беріть на абордаж підбитий корабель і під час кривавих боїв знищіть капітана і його головорізів. Тепер ви — справжній пірат-якудза! Підкорюйте моря, досліджуйте таємні острови, накопичуйте здобич.

ПЕКЕЛЬНІ СТРАТЕГІЧНІ БОЇ

Залежно від вашої стратегії чергуйте стилі бою «Скажений пес» і «Морський вовк», щоб урізноманітнити атаки, застосовувати неочікувані комбо й прийоми, щоб нищити ворога як на морі, так і в повітрі.

Стиль «Скажений пес» відрізняється швидкістю, спритністю і відчуттям бою, що дозволяє наносити точні, потужні удари, які змусять найсильнішого ворога спустити свій прапор.

Або змусьте ворогів пройти по піратській дошці, використовуючи стиль «Морський вовк» — озброївшись двома короткими мечами і використовуючи хитрі піратські приладдя.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів