Epson Принтер для друку наклейок LabelWorks LW-600P BT

код товару: C51CD69200
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Epson Принтер для друку наклейок LabelWorks LW-600P BT:
Основні параметри
Повний список параметрів
Призначення Принтер для друку наліпок
Тип друку термотрансферний
Швидкість друку 15 мм/сек
Ширина друку 24 мм (6, 9, 12, 18, 24 мм)
Розподільна здатність друку 180 dpi
Основне
Призначення Принтер для друку наліпок
Тип друку термотрансферний
Швидкість друку 15 мм/сек
Ширина друку 24 мм (6, 9, 12, 18, 24 мм)
Розподільна здатність друку 180 dpi
Витратні матеріали Картридж із стрічкою серії C53S6
Додатково
Інтерфейс USB
Bluetooth
Штрих - коди Coda bar (NW-7), Code 128, Code 39, EAN-13, EAN-8, ITF, QR Code, UPC-A, UPC-E
Функціонал Дзеркальний друк
Вертикальний друк
Підтримувані ОС Windows
Mac OS
Фізичні характеристики
Вага, кг 0.44
Колір білий
Габарити брутто
Ширина 260 мм
Висота 80 мм
Довжина 210 мм
Вага 1.44 кг
Об'єм 0.0044 м3
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Epson LabelWorks LW-600P - один із наймініатюрніших і найлегших етикеткових принтерів зі свого модельного ряду. Попри невеликі габарити — лише 440 г, пропонований пристрій має широкий функціонал і легко допоможе у вирішенні завдань як в офісі, так і вдома. Epson LabelWorks LW-600P зможе провести інвентаризацію обладнання, маркувати товар та контролювати фінансових звітів. Також він стане чудовим помічником у будь-якому домашньому господарстві: друк етикеток на харчових продуктах, нумерація книг і навіть створення барвистих стрічок для подарункової упаковки.
6945 грн*
немає в наявності
Де купити: Epson Принтер для друку наклейок LabelWorks LW-600P BT:
Mekka
Принтер для друку наклейок Epson LabelWorks LW-600P BT (C51CD69200)
Створення етикеток будь-де та будь-коли за допомогою додатку Epson iLabel

Використовується навіть фотокамера, адже в додатку Epson iLabel до етикеток можна додавати власні фотографії. А якщо ви не впевнені, чи ваше творіння відповідає поставленій цілі, чому б не поділитися ним із колегою електронною поштою? Усе це можна зробити з одного суперрозумного додатку для пристроїв iOS і Android.

Від одного мобільного пристрою до іншого

Не просто розповідайте колегам про LW-600P — поділіться цим пристроєм із ними. Завдяки компактному розміру та вбудованому автоматичному різаку, LW-600P є справжнім універсальним портативним принтером для друку етикеток, і не тільки. Увімкнувши Bluetooth, цей професійний принтер для друку етикеток використовуватиме бездротове підключення для спільного користування декількома користувачами. Тому він достатньо гнучкий і потужний навіть для великих груп працівників. Мережа не потрібна, адже LW-600P створює власну мережу з радіусом дії до 10 м. Тому вам не знадобиться бездротовий маршрутизатор. Залишайтеся продуктивними будь-де в офісі, використовуючи в цей час LW-600P для друку своїх творінь. З LW-600P ви завжди зможете створити неймовірні етикетки.

Етикетки з собою

LW-600P справедливо вважається найменшим і найлегшим настільним принтером для друку етикеток шириною 24 мм. Хоча принтер LW-600 постачається зі зручним адаптером змінного струму для використання на робочому столі, його можна розміщувати будь-де в офісі завдяки можливості живлення від шести батарейок AA. LW-600 можна використовувати як додатковий принтер або для дистанційної роботи, адже він завжди зможе виконати необхідну роботу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів