Games Software Monster Hunter Wilds [BD диск] (PS5)

код товару: 5055060905029
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Games Software Monster Hunter Wilds [BD диск] (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Видавець CAPCOM Co., Ltd.
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Світовий реліз 28 лютого 2025 року
Основні
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
Розробник CAPCOM Co., Ltd.
Видавець CAPCOM Co., Ltd.
Доступні мови у грі Російська мова
Англійська мова
Особливості
Ігри, що незабаром виходять
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 28 лютого 2025 року
Дата релізу: 28.02.2025. Нездоланна стихія дикої природи може докорінно змінити світ навколо в одну мить. Це історія про монстрів і людей, а також про те, як вони намагаються співіснувати в гармонії в дуалістичному світі.
3599 грн*
передзамовлення
Робіть те, що має робити мисливець — відстежуйте й перемагайте велетенських монстрів, створюйте нову зброю та броню з матеріалів, знайдених під час полювання, а також відкрийте зв'язок між людьми, які населяють Заборонені землі, та місцями їхнього проживання. Унікальний досвід полювання чекає на вас у Monster Hunter Wilds.

Сюжет
Минуло кілька років після того, як члени гільдії врятували хлопчика на ім'я Ната біля кордонів Заборонених земель — безлюдної та досі недослідженої території.

Вислухавши розповідь хлопчика про його втечу від загадкового монстра, який напав на його селище, гільдія вирішає надіслати розвідувальну експедицію до Заборонених земель.

Живий світ
Довкілля в Заборонених землях змінюється дуже швидко через часті й раптові зміни погодних умов. Під час суворих періодів Посухи й небезпечних днів Негоди монстри виходять на полювання зграями, а в періоди Достатку природа квітне й дихає ароматами.

Монстри
Монстрам, які населяють ці землі, довелося пристосовуватися до постійних змін довкілля. Використовуючи свої унікальні характеристики, вони виживають і розмножуються.

Полювання
У міру того як змінюється світ навколо, мисливцям також доводиться пристосовуватися й винаходити нові тактики. І це стосується не лише величезного арсеналу зброї та обладунків, змінюється сам підхід до полювання: тепер мисливці намагаються передбачити поведінку монстрів і знайомитися з місцевістю, де вони мешкають.

Персонажі
Від напарників мисливців до тих, хто підтримує вас у вашій експедиції — ви зустрінете чимало людей, які допомагатимуть вам у вашій подорожі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів