Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Сантехніка - Кухонні мийки - Deante - Мийка кухонна Egeria, нерж.сталь, прямокут., без крила, 490x440x230мм, чаша - 1, врізна/під стільницю, матова сталь

Deante Мийка кухонна Egeria, нерж.сталь, прямокут., без крила, 490x440x230мм, чаша - 1, врізна/під стільницю, матова сталь

код товару: ZPE_010D
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Deante Мийка кухонна Egeria, нерж.сталь, прямокут., без крила, 490x440x230мм, чаша - 1, врізна/під стільницю, матова сталь:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип монтажу врізна
підвісна
Форма прямокутна
Основних чаш 1 шт
Матеріал корпуса нержавіюча сталь // 304
Основні
Тип монтажу врізна
підвісна
Форма прямокутна
Основних чаш 1 шт
Колекція Egeria
Поверхня мийки брашована
Фізичні
Розміри мийки 230 x 440 x 490 мм
Глибина раковини 230 мм
Довжина вирізу 470 мм (врізний), 450 мм (підвісний)
Ширина вирізу 420 мм (врізний), 400 мм (підвісний)
Додатково
Матеріал корпуса нержавіюча сталь // 304
З сифоном
Габарити брутто
Ширина 540 мм
Висота 240 мм
Довжина 500 мм
Вага 5.20 кг
Об'єм 0.0648 м3
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Кухонна мийка Deante Egeria ZPE_010D- стильне та практичне рішення з високоякісної нержавіючої сталі 304. Глибока чаша (230 мм) забезпечує зручність використання. Мийка підтримує два способи монтажу: врізний та підвісний, що робить її універсальним вибором для будь-якої кухні.
7599 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Deante Мийка кухонна Egeria, нерж.сталь, прямокут., без крила, 490x440x230мм, чаша - 1, врізна/під стільницю, матова сталь:
Інтернет магазини
AMoyo
Мийка кухонна Deante Egeria (ZPE_010D)
Comtrading
Мойка кухонная Deante Egeria, нерж.сталь, прямоугольная, без крыла, 490x440x230мм, чаша - 1, врезная/под столешницу, матовая сталь
Mekka
Мийка кухонна Deante Egeria, нерж.сталь, прямокут., без крила, 490x440x230мм, чаша - 1, врізна/під стільницю, матова сталь (ZPE_010D)
OWWA
Deante Мойка кухонная Egeria, нерж.cталь, прямоуг., без крыла, 490x440x230мм, чаша - 1, врезная/под столешницу, матовая сталь
Vencon.ua
Deante Egeria 490x440x230мм (ZPE_010D)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Мийка кухонна Deante Egeria (ZPE_010D)
Масківниця

Тепер кожна сталева мийка з серій Olfato та Egeria поставляється з декоративною масківниця. Завдяки цій маленькій деталі мийки виглядають надзвичайно естетично та ефектно.

Високоміцна нержавіюча сталь

Раковина з нержавіючої сталі стійка до ударів та високих температур до 250 градусів за Цельсієм. Нержавіюча сталь призначена для виготовлення раковин складається з 18% хрому, який забезпечує високу стійкість і 10% нікелю, що гарантує додатково гнучкість і еластичність. Таке поєднання дає красивий, естетичний і незмінний колір. Нержавіюча сталь легка для очищення, відштовхує від поверхні бактерії. Антисептичне покриття гарантує високий рівень гігієни і відрізняється простотою очищення.

Компактний сифон Space-Saver який зберігає додатковн місце під раковиною

Мийка оснащена інноваційним сифоном "Space Saver". Якщо вас дратували трубизаймають майже все місце у вашій шафі, це рішення для вашої кухні. Спеціальна та телескопічна конструкція дозволяє відрегулювати положення сифону відповідно до ваших потреб. Завдяки цьому можна легко знайти набагато більше місця, яке можна використати, наприклад, у шафі для домашньої консервації або сміттєвих баків для розділення відходів. {До сифона також можна підключити пральну або посудомийну машину. І найголовніше - ви отримуєте сифон у комплекті!

Пропонуємо спеціальний засіб, безпечний для очищуваних поверхонь

Завдяки використанню спеціальних засобів поверхні не псуються і залишаються гладкими протягом тривалого часу, що полегшує щоденне прибирання. Спеціально підібраний склад видаляє найпоширеніші забруднення дуже ефективно. З іншого боку, препарати діють делікатно на даний тип поверхонь (метал, граніт, кераміка та інші), не вступаючи з ними в хімічні реакції. Препарати біологічно розкладаються, а отже, є безпечними для навколишнього середовища. З миючими засобами Deante підтримувати порядок буде надзвичайно легко!

  • Високоміцна нержавіюча сталь
  • Компактний сифон Space-Saver який зберігає додатковн місце під раковиною
  • Кухонна раковина обладнана сифоном з підключенням до посудомийної машини
  • Природні антисептичні властивості сталі
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів