| Тип | мультипіч |
| Потужність | 2750 Вт |
| Загальний об'єм | 9 л (3 + 6 л) |
| Управління | сенсорне |
| Кількість кошиків | 2 шт |
| Кількість програм | 12 шт |
| Програми | Запікання |
| Смаження у фритюрі | |
| Варіння на парі | |
| Габарити ( ВxШxГ ) | 36 х 45 х 39 см |
| Тип | мультипіч |
| Потужність | 2750 Вт |
| Загальний об'єм | 9 л (3 + 6 л) |
| Управління | сенсорне |
| Кількість кошиків | 2 шт |
| Тип нагрівального елементу | металевий ТЕН |
| Кількість програм | 12 шт |
| Програми | Запікання |
| Смаження у фритюрі | |
| Варіння на парі |
| Особливості | Функція самоочищення |
| Антипригарне покриття чаші | |
| Знімні частини можна мити в посудомийній машині | |
| Автоменю | |
| Приготування кількох страв одночасно | |
| Перемикач "увімк./вимк." | |
| Звуковий сигнал після завершення роботи | |
| Неслизька основа | |
| Технологія RapidAir Plus | |
| Термостійкість | |
| Зберігання шнура | |
| Функція збереження тепла | |
| Термостат із можливістю регулювання | |
| Індикатор живлення | |
| Індикатор температури | |
| Таймер на 60 хвилин | |
| Цифровий інтерфейс | |
| Технологія Air Steam | |
| Дисплей |
|
| Регулювання температури |
|
| Аксесуари | Довжина шнура: /1 м |
| Діапазон робочих температур | 40-200 °С |
| Безпека | Автоматичне відключення |
| Термоізольований корпус | |
| Колір | сріблястий |
| Габарити ( ВxШxГ ) | 36 х 45 х 39 см |
| Вага | 8.75 кг |
| Матеріал корпусу | Пластик |
| метал |
| Ширина | 390 мм |
| Висота | 400 мм |
| Довжина | 500 мм |
| Вага | 11.05 кг |
| Об'єм | 0.0780 м3 |
| Гарантія | 24 місяця |
2 кошики 2 розмірів для будь-якої страви
Мультипіч місткістю 9 л із 2 кошиками та функцією приготування на парі: знімна чаша на 6 л для основних страв, картоплі фрі та улюблених страв, а чаша на 3 л — для гарнірів і закусок. Вона вміщує до 1100 г картоплі фрі, 1600 г овочів або 12 курячих гомілок. У великий кошик також поміститься ціла курка вагою 1,2 кг.
Обирайте час, щоб процес приготування двох страв закінчувався одночасно
Автоматична синхронізація часу приготування в 2 кошиках, щоб страви були готові одночасно.
Пара створює ідеально ніжну текстуру
Технологія Air Steam забезпечує оптимальне пропарювання овочів, риби, пельменів або випічки, що дозволяє досягти ніжної текстури без надмірної кількості води. Вона зберігає до 87 % більше поживних речовин, ніж варіння².
Попрощайтеся з відкладеннями жиру
Полегшує видалення відкладень жиру з великого кошика й навколо трубки, що нагрівається, за допомогою автоматичної функції очищення парою³.
Для рівномірного готування їжі без пригорань
Функція приготування на парі та смаження гарячим повітрям автоматично створює ідеальне середовище для приготування, в якому їжа готується оптимально й рівномірно⁴.
Краща текстура ваших інгредієнтів
90% споживачів задоволені смаком. Завдяки RapidAir Plus із технологією Air Steam приготування на парі зробить страву ніжною, а смаження гарячим повітрям – хрусткою⁵.
Швидке розігрівання залишків смачної страви
Вчорашня вечеря сьогодні на обід? Без проблем. Функція підігрівання також використовує пару для збереження вологи, що робить її ідеальною для підігрівання таких страв, як рис або лазанья, які висихають у звичайних мільтипечах або мікрохвильових печах.
Корисніша смачна їжа, до 40% менше жиру
Кошик відокремлює їжу від жиру, що збирається у формі під час приготування.
Нагадування про струшування для кращого результату приготування
Зручні сповіщення повідомлять про час струшування кошику, щоб страви готувалися рівномірно до оптимальної готовності.
12 попередніх налаштувань і 19 різних способів приготування
Налаштуйте час і температуру для активування одного із 19 способів приготування: приготування на парі, приготування на парі та смаження гарячим повітрям, підігрівання, запікання, готування на грилі, смаження тощо. Або виберіть одне із 12 зручних попередніх налаштувань, щоб спростити приготування.
Заощаджуйте час та енергію
Готуйте до 40% швидше й заощаджуйте до 80% електроенергії, використовуючи мультипіч Philips із двома кошиками (порівняно зі звичайною духовкою)⁶.
¹ Порівняно з домашньою картоплею фрі, приготованою у звичайній фритюрниці
² Вимірювання в зовнішній лабораторії, на основі вмісту вітаміну С у броколі
³ Для отримання оптимальних результатів після кожного використання активуйте функцію очищення парою у великому кошику протягом 15 хвилин
⁴ Порівняння на основі приготування цілої курки протягом 80 хвилин із використанням функції приготування на парі та смаження гарячим повітрям порівняно з функцією смаження гарячим повітрям
⁵ Зовнішнє тестування смаку серед 30 користувачів мультипечі
⁶ Внутрішнє лабораторне вимірювання із виробом NA55x для приготування сосисок порівняно з використанням духовки класу А. Результати можуть відрізнятися залежно від рецепту.
⁷ Куряча гомілка: до 40 % менше жиру порівняно із сирою