Нова серія блоків живлення СHIEFTEC A-90 550Вт / 650Вт / 750Вт / 90% ККД

Головна Новини Нова серія блоків живлення СHIEFTEC A-90 550Вт / 650Вт / 750Вт / 90% ККД
03.09.2014

Висока ефективність за дуже помірну ціну – ось, що пропонує споживачеві компанія CHIEFTEC, випускаючи на ринок України нову серію блоків живлення – A-90, що була досить недавно презентована на найбільшій у світі виставці компьютерної техніки та електроніки – COMPUTEX 2014

Висока ефективність за дуже помірну ціну – ось, що пропонує споживачеві компанія CHIEFTEC, випускаючи на ринок України нову серію блоків живлення – A-90, що була досить недавно презентована на найбільшій у світі виставці компьютерної техніки та електроніки – COMPUTEX 2014.

В першу чергу, в лінійці будуть доступні 3 моделі, потужністю 550, 650 та 750Вт з можливістю модульного підключення системних кабелів, що дає додаткову свободу і зручність при встановленні компонентів ПК. Дана серія увібрала в себе всі найсучасніші розробки в даній галузі і має безліч переваг, у порівнянні з продукцією інших виробників.  В даних блоках живлення параметри вхідної напруги зафіксовані на рівні 230В, що дає змогу здешевити виробництво без економії на якості компонентів і зробити продукт, що відповідає найсучаснішим вимогам саме європейських користувачів. Ефективність роботи серії А-90 перевищує 90% (одна з умов сертифікату 80+ GOLD), а єдина лінія живлення +12В (Single Rail) гарантує стабільну роботу прожерливих компонентів, таких як топові ігрові відеокарти. Набір модульних кабелів пофарбований у чорний колір та є достатнім по довжині для побудови компьютерної системи в корпусі будь-якого розміру без додаткових подовжувачів чи перехідників. Контактні роз’єми на тілі блоку живлення позначені різними кольорами, для більшої зручності та наглядності підключення кабелів.
В підсумку можна зі впевненістю сказати, що нова серія CHIEFTEC A-90 несумнівно претендує на місце лідера серед продуктів з позначкою «Хіт продажів» та є чудовим варіантом для всіх, хто шукає високоефективний блок живлення з ідеальним співвідношенням якості та ціни.

Дані моделі очікуються у продажу вже наприкінці вересня (коди товару для замовлення: GDP-550C, GDP-650C, GDP-750C).

Короткі технічні відомості блоків GDP-550C, GDP-650C, GDP-750C

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів