Оновлений Oracle Mobile Security Suite PS3

Головна Новини Оновлений Oracle Mobile Security Suite PS3
29.05.2015

Оновлена платформа корпоративного рівня для Oracle Mobile Security Suite PS3 пропонує ґрунтовний функціонал для захисту та управляння мобільними програмними додатками та пристроями

Корпорація Oracle презентувала оновлену платформу Oracle Mobile Security Suite PS3 у травні 2015 року. Oracle Mobile Security Suite надає співробітникам компанії безпечний доступ до ресурсів інтрамережі (веб-сайтів, веб-сервісів та документів), а також забезпечує можливість централізованого управління корпоративними даними, на пристроях, що належать співробітникам.
 
Оновлена платформа корпоративного рівня для Oracle Mobile Security Suite PS3 пропонує ґрунтовний функціонал для захисту та управляння мобільними програмними додатками та пристроями - Mobile App Management (МАМ), Mobile Device Management (MDM), Mobile Content Management (МСМ), Mobile Identity.
 
Окрім зрілого функціоналу Mobile App Management платформа пропонує можливості Mobile Device Management. Oracle Mobile Security Suite забезпечує використання корпоративних мобільних пристроїв у відповідності до внутрішніх політик замовника і надає можливість віддаленого керування пристроями:
  • Конфігурація та попередні налаштування (email, VNP, календар, налаштування профілю WiFі, що може бути додано до політик безпеки);
  • Oбмеження використання. Для корпоративних пристоїв на iOS можливо обмежити використання камери, інсталяції мобільних додатків, бекапа в хмарному середовищі, розблокування пристрою за відбитком пальця, відображення “today view” та сповіщень на заблокованому екрані  та ін. А для пристроїв на Android - обмежити використання камери;
  • Встановлення вимог до коду доступу для пристрою - мінімальна довжина, історія, час очікування, кількість спроб вводу коду, термін використання без заміни, термін використання без блокування пристрою, складність паролю та ін.;
  • Android Device Encryption.
Крім того, використання рішення Oracle Mobile Security Suite, дозволяє
  • Створювати на пристрої захищений, зашифрований контейнер для корпоративних даних та додатків;
  • Використовувати єдину корпоративну систему ідентифікації та єдиний вхід (Single-Sign-On) для користувачів мобільних пристроїв;
  • Використовувати корпоративний магазин мобільних додатків;
  • Автоматично створювати захищене з’єднання  для додатків з контейнеру до корпоративної мережі, інформації, сервісам та додаткам;
  • Управляти взаємодією корпоративних та  особистих мобільних додатків;
  • Управляти правами доступу користувачів на основі політик;
  • Та підтримує принцип BYOD (Bring Your Own Device).

 
Права продажів. Розповсюджувати продукт можуть партнери Oracle рівня Gold, Platinum та Diamond, що приєднались до Зони Знань Identity Management.
 
Ліцензування. Ліцензії на продукт розділяють два типи користувачів - для співробітників (Employee User) та зовнішніх користувачів (Non Employee User -External). Кожному користувачу пристрою необхідна ліцензія на продукт.
 
OMM. Партнери можуть реєструвати проекти із Oracle Mobile Security Suite на ОММ, та отримати додаткові переваги від успішного проведення угоди.
 
Першими в Україні побачили живу демонстрацію функціоналу Oracle Mobile Security Suite PS3 відвідувачі семінару для замовників «Oracle Mobile Security Suite – безпечна реалізація корпоративної мобільності», який відбувся 27 травня в Києві.
Слухачі семінару мали нагоду дізнайтесь, як за допомогою Oracle Mobile Security Suite організувати захист корпоративних мобільних пристроїв, додатків та даних, та побачити наживо функціональні можливості рішення. Відвідувачі поспілкувалися з представниками Oracle та дізналися про стратегію Oracle в галузі мобільності.

 
Докладніше про оновлений Oracle Mobile Security Suite PS3 ви можете дізнатися з брошури «Що нового в OMSS 11gR2 Patch Set 3».
 
Будь-ласка, надсилайте ваші запити на адресу oracle@erc.ua або зверніться до провідного менеджера в компанії ERC.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів