Серверні ДБЖ Legrand Daker DK доступні зі складу EPC

Головна Новини Серверні ДБЖ Legrand Daker DK доступні зі складу EPC
10.12.2015

Продуктовий портфель концерну LEGRAND, світового фахівця з електричних та інформаційних систем, широко представлений серією on-line джерел безперебійного живлення (ДБЖ) для захисту та забезпечення безперебійним живленням серверного обладнання

Daker DK – гарантія безпечного і надійного енергопостачання

Серія серверних ДБЖ потужністю від 1 кВт до 10 кВА Daker DK гарантують безпечне та надійне енергопостачання.

У пристроях цього типу використовується технологія подвійного перетворення електроенергії (online double conversion), а наявність мікропроцесора DSP дозволяє здійснювати точне і безперервне вимірювання всіх необхідних параметрів, контроль ланцюга корекції коефіцієнта потужності (PFC) і всіх вимірювань.

На дисплеї відображається стан ДБЖ і всі основні характеристики системи, у тому числі рівень навантаження, заряд батареї і аварійні повідомлення.

Всі моделі мають слот для встановлення комунікаційної карти, сухі контакти EPO (Emergency Power Off), а моделі до 3кВА мають два незалежних керованих виходи.

Додаткові батарейні модулі збільшують час автономної роботи. У кожному батарейному модулі може бути встановлено зарядний пристрій, який забезпечує швидку і безпечну зарядку.

Для моніторингу стану ДБЖ і управління виходами за заданим користувачем алгоритмом (наприклад, відключення сервера або комп'ютера після 5-ти хвилин роботи від АКБ) є можливість встановлення безкоштовного ПЗ. Для цього необхідно встановити дане ПЗ з офіційного сайту Legrand.

Коди складських позицій:

• ДБЖDaker DK 1кВА - 310050;
• ДБЖDaker DK 2кВА - 310051;
• ДБЖDaker DK 3кВА - 310052.
Додаткові батарейні модулі: 310769, 310770, 310771.

Складські запаси постійно поповнюються - стежте за новинами.

З повним описом ДБЖ Daker DK можна ознайомитися за адресою.

Лінійка ДБЖ від Legrand гарантує найкращий рівень продуктивності по потужності і часу автономної роботи з гарантією 2 роки, у тому числі і акумуляторну батарею!

З питань придбання продукції, а також замовлень, звертайтеся до вашого провідного менеджера або за адресою: ups@erc.ua 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів