Чотири ефективних аргументи вибрати офіційний ТВ Самсунг

Головна Новини Чотири ефективних аргументи вибрати офіційний ТВ Самсунг
26.05.2016

Чотири ефективних аргументи вибрати офіційний ТВ Самсунг

Аргумент №1. Наявність DVB-Т2 модуля на офіційних ТВ Самсунг

Жоден європейський ТВ не має DVB-Т2 модуля (можливо, крім прибалтійських та англійських ТВ, що є рідкість).

DVB-Т2 - дуже важлива перевага для українських покупців. Завдяки масивній ТВ-рекламі, всі розуміють його переваги (цифровий сигнал, безкоштовно до 32 каналів).

Аргумент №2. Відсутність офіційної гарантії Самсунг в Україні

При покупці неофіційного, але більш дешевого за ціною ТВ Самсунг, покупець практично на 100% бере всі ризики з гарантійних випадків на себе, тому що магазини (особливо он-лайн магазини) не зможуть вирішити питання з ремонтом. Вони лише обіцяють, але на ринку є дуже багато чуток про відмови сірих магазинів виконувати гарантійні зобов'язання. Іншими словами, вартість гарантії не вкладена в ціну.

Аргумент №3. 0% кредит (розстрочка) є тільки на офіційні ТВ Самсунг

Зараз в складний економічний час, частка кредитних продажів >60%. Тобто у покупців немає грошей на бажаний ТВ (фішки та розмір). Тільки офіційні дилери ТВ Самсунг надають можливість купити ТВ в розстрочку. Бюджет на 0% кредит є тільки у офіційного представництва, у неофіційних - тільки ціна.

Аргумент №4. Самсунг - єдиний виробник, який систематично бореться з сірими ТВ

Оновлення прошивок в неофіційних ТВ призводить до скидів нелегального контенту, блокування хаба СмартТВ сірого ТВ, блокування російської / української мови меню і регіону СНД в налаштуваннях і т.д., що, в свою чергу, веде до крайніх незручностей під час його використання (середній термін використання ТВ в Україні - 7-10 років). Кожен випадок змін прошивки з боку Самсунг - і покупець змушений звертатися до сірого продавця за виправленнями, тобто тягне додаткові витрати з боку сірого продавця, що не закладено в його низьку ціну (включно з транспортуванням ТВ з дому в магазин і назад). Неофіційні продавці за 1-2 роки, швидше за все, пропадуть або переоформлять свого ПП на іншого, в той час як офіційні продавці продовжать свою роботу і продовжать виконувати гарантійні зобов'язання.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів