ТОП винаходи 2017 року за версією журналу Time

Головна Новини ТОП винаходи 2017 року за версією журналу Time
29.11.2017

Американське видання Time щороку складає добірку найкращих розробок поточного року. У листопаді у Time опублікували список із 25 найбільш значущих винаходів 2017 року. До рейтингу потрапили робот, з яким можна спілкуватися, маглев-ліфти, що рухаються вправо і вліво, кросівки, надруковані на 3D-принтері та інші інноваційні винаходи.

Робот Jibo

Персональний робот реагує на слова співрозмовника, а відтак може стати другом для спілкування. Також робот Джибо вміє сміятися, танцювати, читати новини і знімати фото.

eSight 3 - окуляри для людей із вадами зору

Пристрій eSight 3 може неабияк допомогти тим, хто нічого не бачить. Окуляри записують відео і значно збільшують його чіткість і контрастність і завдяки спеціальним алгоритмам дозволяють людині з вадами зору побачити дійсність навколо.

Кросівки, надруковані на 3D принтері

В Adidas створили взуття, яке кожен покупець може підігнати виключно під свої потреби і особливості. Зокрема, обрати рівень гнучкості, амортизації, пружності тощо. В Adidas запевняють, що виготовлення таких кросівок триватиме щонайбільше 2 години і замовити їх можна просто в магазині. 

Tesla Model 3

Перша «бюджетна» модель Tesla. Одного заряду батереї Model 3 вистачить на 350-кілометрову подорож. До 100 км/год модель зможе розганятися за 6 сек.

Nest Secure

Рішення для безпеки розумного дому. Система включає модуль з клавіатурою Nest Guard, брелки і декілька датчиків. Для вимкнення сигналізації достатньо просто провести брелком.   

VR-гарнітура Oculus Go

Особливість окулярів віртуальної реальності  Oculus Go у тому, що для роботи вони не потребують жодних додаткових мобільних пристроїв. Розробник Oculus Go – Facebook.

Очищувач повітря Molekule

Molekule повністю знищує молекули забрудників, а також запобігає розвитку цвілі і бактерій.

Мережевий роутер Norton Core

Роутер може виявляти віруси; якщо на котромусь із пристроїв буде вірус, Core від’єднає його від мережі. Norton Core також регулярно оновлюють ПЗ, щоб роутер був готовий до нових загроз.

iPhone X

Мабуть, один із найбільш обговорюваних і суперечливих продуктів Apple за всю історію компанії.

Також до рейтингу потрапили покращений безпілотник DJI Spark, новий марсохід NASA, що вирушить на Червону планету наступного року, чашка з підігрівом, яка тримає ідеальну температуру кави, хіджаб від Nike для спортсменок-мусульманок, портативна ігрова приставка, стартап, мета якого – популяризація профілактичної медицини та деякі інші винаходи.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів