Співаючий дрон T-FREND буде боротись із трудоголізмом офісних співробітників

Головна Новини Співаючий дрон T-FREND буде боротись із трудоголізмом офісних співробітників
08.12.2017

Японські компанії Taisei і Blue Innovations об’єднались та створили унікальний дрон T-FREND. По завершенні робочого дня безпілотник підлітатиме до офісних працівників і співатиме про те, що час йти додому.

Японія відома своєю культурою активного бізнесу. Більшість працівників працюють понаднормово, у тому числі по вихідним. Це викликає постійний стрес, проблеми із здоров’ям і навіть смерть вже у ранньому віці. Тому будівельна компанія Taisei і виробник безпілотників Blue Innovations розробили співаючих дрон, який стимулюватиме трудоголіків завершити роботу.

T-FREND оснащений камерою та автономною системою навігації. Користувач може призначити час і маршрут обльоту. Дрон співатиме пісеньку «Hotaru no Hikari» - японський варіант шотландської «Auld Lang Syne», що традиційно грає наприкінці учбового року або перед закриттям японських закладів. Щодо порушників - дрон зніматиме їх на відео і завантажуватиме у хмарне сховище. Дрон також значно полегшить роботу співробітникам служб людської безпеки, які і самі страждають від понаднормової роботи.

Дрони – це не тільки високі технології, це і наші помічники у житті. Сфери їх використання щоденно розширюються. На сайті ERC представлені фантастичний дрон-дослідник PowerEgg і дрон-трансформер Airblock.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів