Кольорова чудо-куля – чудова іграшка і тренажер для мозку

Головна Новини Кольорова чудо-куля – чудова іграшка і тренажер для мозку
27.12.2017

На складі ERC – альтернатива славнозвісним кубику Рубика і п’ятнашкам – головоломка «Кольорова чудо-куля» бренду Same Toy.

Чудо-куля – пластиковий м’ячик із 11 меншими різнокольоровими кульками всередині і 12 отворами, 11 з яких позначені кольором, що відповідає меншим кулькам. Завдання головоломки – розташувати кожну маленьку кулю у відповідному за кольором місці. За принципом гра нагадує «п’ятнашки»: маємо «вільний» отвір, який і дозволяє переміщувати решту кульок всередині м’ячика. М’яч діаметром 8 см, конструкція зручна для руки. Кулю комфортно тримати як однією, так і обома руками.

З кулею можна влаштовувати своєрідні змагання, наприклад, розгадувати головоломку на швидкість або ж намагатися побити власний попередній рекорд. Щоб урізноманітнити гру, спробуйте розташувати кульки не за кольорами, а навпаки – так, щоб жодна кулька не відповідала кольору ячейки. Тобто,  жовтий – у зелену комірку, чорний – у червону, рожевий – у фіолетову тощо.

Гра з кольоровою чудо-кулею дуже цікава і захоплива. Вона не потребує складного обдумування і розрахунків, а всього лише уважності та дрібки логічного мислення. Неабияке задоволення від процесу гри отримають і діти, і дорослі. 

Беззаперечна користь головоломки в тому, що вона покращує координацію рук і дрібну моторику. Зрештою, такі покращення неабияк позитивно впливають на роботу головного мозку. Кольорова чудо-куля – чудовий спосіб розважити себе у дорозі, відволіктись від стресових завдань, згаяти час, очікуючи в черзі. Незвичайна дрібничка підійде також у якості подарунку друзям, колегам. 

Товари з публікації
код товару: 2574Ut
239 грн*
є в наявності
IQ Ball Cube - іграшка-головоломка у вигляді пластикового м’ячика із 11 меншими за розміром різнокольоровими кульками всередині і 12 отворами, 11 з яких позначено кольором, що відповідає меншим кулькам. Завдання головоломки – розташувати кожну маленьку кульку у місці, що відповідає за кольором. За принципом гра нагадує «п’ятнашки», адже є вільний отвір, завдяки якому і можна переміщувати інші кульки всередині м’ячика. IQ Ball Cube зручно тримати і в одній руці, діаметр 8 см.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів