Danfoss Eco. Економія і комфорт в одному пристрої

Головна Новини Danfoss Eco. Економія і комфорт в одному пристрої
28.11.2018

З ростом тарифів на центральне опалення багатьох цікавить питання: як заощадити і забезпечити свій комфорт. Найбільшого ефекту в економії можна досягти, модернізувавши систему опалення. Відмінним варіантом для даного завдання виступає електронна термоголовка Danfoss Eco.

Електронний радіаторний терморегулятор Danfoss Eco з технологією Bluetooth дає повний контроль над радіатором опалення через Bluetooth і є ідеальним автономним рішенням для невеликої квартири або будинку. Власник будинку без проблем може швидко запрограмувати термоголовку відповідно до свого графіку життя, забезпечуючи комфортне проживання і значну економію енергії.

Для забезпечення точного регулювання - пристрій кожну хвилину вимірює температуру за допомогою декількох вбудованих датчиків. Це дозволяє контролювати рівень нагріву опалювального приладу і підтримувати в приміщенні заданий температурний режим в діапазоні 6-28 °C. Пристрій має три режими роботи: "Вдома", "Від'їзд" або "Сон" і велику кількість корисних функцій: відкрите вікно, тренування клапана, адаптивне налаштування, захист від замерзання теплоносія, ПІН-код (захист від дітей).

Електронний термостат Danfoss Eco Bluetooth простий в установці, всього за 30 секунд він буде готовий до роботи, він легко встановлюється на раніше змонтовані терморегулятори Danfoss, а комплект адаптерів дозволяє встановлювати електронні термоголовки на клапани інших виробників. Максимум комфорту, мінімум зусиль!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів