TCL на CEE 2019 представив нові якісні діагоналі телевізорів!

Головна Новини TCL на CEE 2019 представив нові якісні діагоналі телевізорів!
06.04.2019

На стенді компанії TCL була представлена лінійка сучасних телевізорів на будь-який смак, починаючи від базових моделей 32-ї діагоналі до 75 діагоналі з унікальним дизайнерським виконанням та технологічними можливостями «розумних» домашніх пристроїв. Також TCL продемонстрував ексклюзивну модель серії C76 – «BEST BUY TV 2018-2019».

До речі, 55DC760 отримала нагороду, як кращий вибір за співвідношенням ціни та якості на міжнародно відомому конкурсі EISA Awards (Європейська Асоціація Зображення та Звуку - потужне об’єднання 55 спеціалізованих тематичних журналів з 29 країн). І чудова новина для нас, що тепер її можна придбати і в Україні.

Ну і звісно пару слів про новинки:

Модель особлива своїм арт-дизайном TCL 55DC760 та має ультратонкий (7,9 мм) екран і безрамкову мінімалістичну концепцію, що ідеально підійде до будь-якого інтер’єру. До вишуканої форми розробники додали нову операційну систему Android 8.0, функцію відтворення 4K HDR Pro та інтегровану двосторонню звукову панель провідного бренду акустики JBL для якісного звуку та ефекту кінотеатру прямо вдома.

Телевізор TCL 65DP660 дозволяє отримати максимум від Ultra HD зображень з новим 4-ядерним процесором Quad Core, що аналізує і точно відтворює картинку. Досконалий алгоритм обробки відео оптимізує кожен елемент, створюючи найкраще зображення з роздільною здатністю 3840 х 2160 пікселів.

Щодо TCL U75C7006, то це телевізор, який дозволяє насолодитись ідеальною якістю зображення серії C70 з кольорами WideColourGamut, а HDR Pro створює неперевершені чорні та висококонтрастні зображення з усіма деталями. Розкішна звукова система занурить вас у вир кінематографії і перенесе у реальність фільму не виходячи з дому – це виняткові зображення з винятковим звуком оснащені новим Android 8.0 у елегантному дизайні, виконаному з нешкідливих матеріалів, щоб відповідати Вашому інтер'єру.

P.S. TCL Corporation – всесвітньо відомий виробник електронних товарів. За десятиріччя роботи на ринку споживчої електроніки компанія накопичила серйозний досвід в різних сегментах ринку побутової техніки, виготовляючи телевізори, холодильники, мобільні пристрої, РК-панелі, пральні машини, системи кондиціонування повітря.

На українському ринку TCL представляє високотехнологічні телевізори. Прихильність TCL до інновацій демонструють 35 науково-дослідних центри по всьому світу - включаючи один у Силіконовій долині та дослідницьку лабораторію з розроблення відеотехнологій. Глобальна присутність бренду у світі дає унікальну можливість поширювати інновації та провідні технології в асортименті продуктів власного виробництва.

До зустрічі 7 та 12-14 квітня на CEE 2019 Spring, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів