На CEE 2019 Avionaut презентував безпеку для найменших

Головна Новини На CEE 2019 Avionaut презентував безпеку для найменших
08.04.2019

На стенді Avionaut, що створює технологічні й досконалі щодо безпеки та дизайну автомобільні автокрісла, було презентовано моделі, що відповідають найновішому європейському стандарту безпеки I-Size R129. Їхня функціональність і унікальні характеристики є результатом безперервного розвитку компанії.

Avionaut AeroFIX-RWF Iso-Fix (гр.1) — це автокрісло категорії І+ для дітей зі зростом 67-105 см і вагою до 17,5 кг. Крім того, автокрісло також відповідає суворим стандартам TestPlus Шведського науково-дослідного інституту доріг і транспорту (VTI).

Avionaut AeroFIX Iso-Fix (гр.1) та Avionaut PIXEL (гр.0+) рекомендовано для дітей до 4-х років зі зростом від 67 до 105 см. Конструкція автокрісла дозволяє встановити його на базі як у напрямку руху, так і в зворотному, гарантуючи безпечне перевезення малюків відповідно до їхнього віку.

Дбайте про найважливіше разом із Avionaut!

Усіх, хто не відвідав першої фази CEE 2019 Spring, запрошуємо на другу фазу, що відбудеться 12-14 квітня за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 м від ст. м. Тараса Шевченка).
Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html
 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів