Бездоганне прибирання будинку та саду з Ryobi: відкрийте для себе лінійку акумуляторних інструментів ONE+

Головна Новини Бездоганне прибирання будинку та саду з Ryobi: відкрийте для себе лінійку акумуляторних інструментів ONE+
22.06.2020

Бренд Ryobi, один з найбільших та інноваційних виробників електроінструментів у світі, розробив спеціальну лінійку інструментів ONE+, щоб полегшити вашу працю по наведенню чистоти й порядку. Тепер ви зможете прибрати будинок, сад і двір у найкоротші терміни!

Так, новинки ONE+ від Ryobi вже доступні для передзамовлення на складі ERC.

Безщітковий ручний пилосос ONE+

Код товару: 5133004487

Завдяки відсутності дротів і вражаючій силі всмоктування в 95 ват, новий пилосос ONE+ ідеально підходить для чищення килимів, автомобільних килимків і твердих покриттів, як-от ламінату й лінолеуму.

Прочищувальна машина ONE+

Код товару: 5133004642

Призначена для швидкого та гігієнічного прочищення побутової каналізації. Завдяки механічній подачі троса зі швидкістю до 11,5 см/с 16-міліметрова робоча головка швидко усуває будь-які засмічення.

Щіткова машина ONE+ для патіо

Код товару: 5133004729

Легко очищайте дерев'яні настили, мощені доріжки та інші поверхні у дворі за допомогою щіткової машини ONE+ для патіо. Ви також можете видалити бур'яни, мох і бруд зі швів між цеглинами й садовими плитками за допомогою щіткової машини з дротяною щіткою ONE+.

Крім того, продукція Ryobi така ж надійна, як і їх гарантія. Зареєструйте інструмент, щоб отримати подовжену гарантію. Ознайомтеся з повними умовами в гарантійному талоні або за посиланням.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів