Преміальна акустика Bose - новий продукт в портфелі ERC

Головна Новини Преміальна акустика Bose - новий продукт в портфелі ERC
07.08.2020

Всесвітньо відомий виробник преміальної акустики відтепер доступний на складі ERC.

Асортимент компанії включає у себе комплекс унікальних рішень для якісного звуку у будь-яких умовах. А саме, це персональні бездротові гарнітури для мобільних пристроїв, портативні акустичні системи, домашні акустичні системи, смарт-спікери, саундбари, набори домашніх кінотеатрів та аксесуари до них.

Продукція Bose постійно оновлюється та не перестає дивувати, однією з найяскравіших новинок сезону стали аудіоокуляри Bose Frames, що поєднують сонячні окуляри преміум якості та звук Bose.

Окрім того, компанія пропонує рішення для побутових інсталяцій та промислових інсталяцій, а також професійну аудіоапаратуру.

Асортимент Bose вже доступний на складі ERC.

О компанії Bose

Компанію Bose було засновано у 1964 році професором Масачусетського Технологічного Інституту, доктором Амаром Боузом, і з тих самих пір компанія зберігає відданість дослідженням у сфері розповсюдження звуку із метою зробити вчорашні мрії завтрашньою реальністю. Продукти Bose створені для повсякчасного покращення життя їх користувачів. Неповторне звучання Bose та безліч запатентованих технологій відмічені численними нагородами та безмежною відданістю прихильників бренду.

Сьогодні акустичні системи Bose можна зустріти усюди, де необхідний якісний звук. Від Олімпійських Ігор до Сікстинської капели. Від космічних човнів Nasa до Національного Театру Японії. Вдома та у дорозі, на величезних стадіонах, у магазинах, ресторанах та клубах, усюди можна почути реалізм концертного залу від найповажнішого лідера в області звуку – Bose.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів