Ajax - твій захист для неідеального світу!

Головна Новини Ajax - твій захист для неідеального світу!
19.10.2021

В ідеальному світі завжди світить сонце, не буває заторів, а слів «вторгнення», «затоплення» та «пожежа» взагалі не існує. Але ми живемо у реальному світі і нам потрібне реальне рішення для захисту цих проблем!

Якби вас попросили описати день-катастрофу, яким би він був? Пожежа в будинку? Затопили сусідів? Пограбували вашу квартиру? Чи все одночасно?

У реальному світі подібне трапляється щодня, але з системою безпеки Ajax такі загрози вас не хвилюють.

Отож зустрічайте, система безпеки Ajax!

Датчики протікання

Бездротові датчики виявлення затоплення Ajax призначені для виявлення затоплення в приміщенні, що охороняється і передачі сигналу тривоги на розумну централь Ajax Hub. Датчик за секунди фіксуєють надходження води, але скасовують тривогу в разі її висихання. Працюють на значній відстані від Ajax Hub.

Датчики вторгнення

Датчики фіксуюють будь-який рух, розбиття вікон чи відкриття дверей. І моментально передають сигнал тривоги на розумну централь Ajax Hub. Отож, ваші цінні речі будуть у безпеці.

Пожежні датчики

Пограбування веде до втрати цінностей, але пожежа може знищити все майно повністю. У зв'язку з цим рекомендується доповнювати систему охоронної сигналізації датчиками диму і чадного газу.

Ajax -  твій захист для неідеального світу!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів